Πρόταση για Βέλγιο: SPA στην μπίρα, πίνοντας μπίρα

σπα-βέλγιο-μπίρα

ε;

Αντί μόνο να την πίνεις, την κάνεις και μπάνιο ! Ένας μοναδικός τρόπος για να χαλαρώσεις και αν απολαύσεις την αγαπημένη σου μπυρίτσα. Ταυτόχρονα για πολλούς ανά τον κόσμο είναι μια δημοφιλής θεραπεία.

ΣΠΑ στο Βέλγιο

Στο Βέλγιο άνοιξε ένα beer spa στις Βρυξέλλες και ένα beer spa στην Μπρίζ.

Κράτηση μπορείτε να κάνετε από εδώ!

Γι’ αυτή την εντελώς διαφορετική εμπειρία σε μια μπανιέρα για 2 άτομα γεμάτη μπίρα θα πρέπει να δώσεις 125 / ώρα. 239 ευρώ / ώρα κοστίζει η μπανιέρα για 4 άτομα.

Ένα μπάνιο με μπύρα είναι μια υγιεινή εμπειρία! Άλλωστε, η μπύρα είναι πλούσια σε ενεργά ένζυμα και βιταμίνες, ιδιαίτερα σε βιταμίνη Β. Μαλακώνει το δέρμα και δίνει στα μαλλιά έξτρα λάμψη. Επιπλέον, ένα λουτρό μπύρας αναζωογονεί το σώμα και το μυαλό, βελτιώνει την κυκλοφορία και απομακρύνει τις τοξίνες !

Πάμε ;

Γενικά για το BEER SPA

Η εμπειρία του beer spa είναι ένας μοναδικός και χαλαρωτικός τρόπος για να απολαύσετε μπύρα. Αντί να την πιεις, κάνεις μπάνιο σε αυτήν! Αυτή η θεραπεία σπα, δημοφιλής σε πολλές χώρες, προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

Σε ένα σπα μπύρας, συνήθως βυθίζεστε σε ένα ζεστό μπάνιο μπύρας για 20 έως 60 λεπτά. Το ζεστό νερό και ο λυκίσκος στην μπύρα βοηθούν στη χαλάρωση των μυών σας και καταπραΰνουν το δέρμα σας. Ο λυκίσκος περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του στρες και στη βελτίωση της συνολικής υγείας.

Ορισμένα σπα μπύρας προσφέρουν επίσης πρόσθετες θεραπείες, όπως περιποίηση προσώπου με μπύρα ή μασάζ με λάδια με μπύρα – στην περίπτωση των SPA του Βελγίου παρέχεται και σάουνα. Αυτές οι θεραπείες μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση της χαλάρωσης και των πλεονεκτημάτων για την υγεία από την εμπειρία του σπα της μπύρας.

Τα σπα μπύρας μπορούν να βρεθούν σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, με μερικά από τα πιο δημοφιλή να βρίσκονται στην Τσεχία, τη Γερμανία και την Αυστρία. Σε αυτές τις χώρες, η μπύρα είναι βαθιά ριζωμένη στην τοπική κουλτούρα και η εμπειρία του beer spa είναι ένας τέλειος τρόπος για να την απολαύσετε με μοναδικό και αναζωογονητικό τρόπο.

Αν είστε λάτρης της μπύρας που αναζητάτε έναν νέο τρόπο για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα ή απλώς αναζητάτε μια χαλαρωτική και μοναδική εμπειρία σπα, ένα σπα μπύρας μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Έτσι, την επόμενη φορά που θέλετε να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, σκεφτείτε να δοκιμάσετε ένα σπα μπύρας και να απολαύσετε τα πολλά οφέλη για την υγεία που συνοδεύουν!

Σας έπεισα τελικά ; Πάμε ;

Οι Βέλγοι αγαπούνε την μπίρα, εμείς αγαπούμε την μπίρα και τα λουτρά, μονόδρομος είναι.

Φωτογραφίες και υλικό από το Good Beer Spa *ΝοSponsor

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks