Άνοιξε τα spam στο email της και ανακάλυψε ότι είχε κερδίσει 3 εκατ. δολάρια

λοταρία

Θα μοιραστεί τα κέρδη με την οικογένειά της και θα συνταξιοδοτηθεί νωρίτερα

Αυτό όντως πήγε καλά… Κοιτάμε τα SPAM SuperGreeks

Η Laura Spears από την κομητεία του Όκλαντ στο Μίσιγκαν δεν έσβησε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία στο mail της και η κίνηση αυτή αποδείχθηκε εξαιρετική καθώς εκεί ανακάλυψε ότι είχε κερδίσει 3 εκατ. δολ. σε μία λοταρία.

Η τυχερή γυναίκα είχε αγοράσει έναν λαχνό Mega Millions στο site της Λοταρίας του Μίσιγκαν για την κλήρωση της 31ης Δεκεμβρίου 2021. Επέλεξε πέντε αριθμούς για να κερδίσει 1 εκατομμύριο δολάρια, και αύξησε τις πιθανότητές της προσθέτοντας την επιλογή Megaplier, που πολλαπλασιάζει το έπαθλο επί τρία.

«Είδα μια διαφήμιση στο Facebook ότι το τζάκποτ του Mega Millions ήταν αρκετά υψηλό. Έτσι μπήκα στον λογαριασμό μου και αγόρασα ένα λαχνό», είπε η 55χρονη.

«Λίγες μέρες αργότερα, έψαχνα για ένα email, οπότε έλεγξα τον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων στον λογαριασμό μου. Τότε είδα ένα email από τη Λοταρία που έλεγε ότι είχα κερδίσει ένα έπαθλο. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που διάβαζα. Συνδέθηκα στον λογαριασμό μου για να επιβεβαιώσω το μήνυμα στο email. Και το πιο σοκαριστικό ήταν ότι ήταν αλήθεια. Πραγματικά είχα κερδίσει 3 εκατομμύρια δολάρια!».

Η Spears, η οποία παρέλαβε το βραβείο της στα κεντρικά γραφεία της Λοταρίας του Μίσιγκαν την περασμένη εβδομάδα, είπε ότι σχεδιάζει να μοιραστεί τα κέρδη της με την οικογένειά της και να συνταξιοδοτηθεί νωρίτερα.

«Σίγουρα πρόσθεσα τη Λοταρία του Μίσιγκαν στη λίστα με τα αγαπημένα μου, σε περίπτωση που σταθώ ποτέ αρκετά τυχερή ώστε να λάβω και νέο email» είπε.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks