Γερμανία: Όσα θέλετε να ξέρετε για τα σούπερ μάρκετ

σούπερ-μάρκετ

Κάθε πόλη, χωριό και γείτονας θα έχει κοντά του τουλάχιστον ένα σούπερ μάρκετ. Στις μεγαλύτερες πόλεις, θα βρείτε καταστήματα για κάθε γούστο και κάθε τσέπη! 

Για πολλούς ομογενείς, το καλύτερο πράγμα για τα ψώνια στη Γερμανία είναι οι τιμές. Τα γερμανικά σούπερ μάρκετ είναι, συνήθως, φθηνότερα από τις γειτονικές χώρες. Γι’ αυτό, πολλοί κάτοικοι από το Βέλγιο, τη Δανία, την Ελβετία και την Ολλανδία διασχίζουν τα σύνορα για να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους στα σούπερ μάρκετ της Γερμανίας. 

Τα γερμανικά σούπερ μάρκετ προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, με πολλές επιλογές για προϊόντα, όπως κρέας, φρούτα και λαχανικά. Επίσης, οι φούρνοι που βρίσκονται μέσα στα σούπερ μάρκετ αποτελούν πόλο έλξης για τους ομογενείς. 

Παρόμοια άρθρα

Γερμανία: Όσα πρέπει να ξέρεις για την αίσθηση του χιούμορ εκεί!

5 must-have εφαρμογές για όσους μένουν στη Γερμανία

Το κόστος διαβίωσης στη Γερμανία

10 facts για τη Γερμανία

Γερμανικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ

Ως μία από τις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης, η Γερμανία διαθέτει πολλές αλυσίδες σούπερ μάρκετ, για να διαλέξετε. Μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες που θα βρείτε στη Γερμανία είναι:

-Rewe: Με περισσότερα από 3.000 καταστήματα, πιθανότατα θα πέσετε πάνω σε ένα Rewe όταν πάτε για ψώνια στη Γερμανία. Τα καταστήματα ποικίλλουν από πολυκαταστήματα , έως μικρές βολικές τοποθεσίες που ονομάζονται Rewe To Go.

Edeka: Η μεγαλύτερη γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ διαθέτει σχεδόν 6.000 καταστήματα, που ποικίλλουν από μεγάλα έως μικρά καταστήματα. Τα μεγαλύτερα καταστήματα έχουν μια ικανή ποσότητα αντικειμένων και τροφίμων.

Kaufland: Σε ένα από τα 600 πολυκαταστήματα, μπορείτε να βρείτε τα περισσότερα από τα βασικά είδη παντοπωλείου σας στην Kaufland. Ορισμένα καταστήματα πωλούν, επίσης, προϊόντα εκτός τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών ειδών και ρούχων.

Globus: Μια άλλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, η Globus, διαθέτει περίπου 50 καταστήματα, κυρίως στην κεντρική Γερμανία. Ίσως η πιο κοντινή λύση που μπορεί να βρει κανείς στα σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ τύπου Walmart, με εστιατόρια, βενζινάδικα και κέντρα ελαστικών.

HIT: Αυτά τα σούπερ μάρκετ βρίσκονται, κυρίως, στην κοιλάδα του Ρήνου.Tegut: Αυτό το σούπερ μάρκετ της Ελβετίας βρίσκεται κυρίως προς τα νότια της Γερμανίας. Τα καταστήματα συνολικά (περίπου 300), με μικρότερα καταστήματα στα κέντρα της πόλης αλλά και πολυκαταστήματα εκτός πόλης.

Καθώς η Γερμανία είναι μια μεγάλη χώρα, θα βρείτε πολλές άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ που δεν έχουμε συμπεριλάβει σε αυτήν τη λίστα. 

Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε την ίδια μεγάλη γκάμα προϊόντων στα καταστήματα, οπότε μη φοβηθείτε να περιηγηθείτε!

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?