[Ανακοίνωση των SuperGreeks για τις γυναίκες, την αρθρογραφία μας, τις SuperGreek επιχειρήσεις, το πρώτο μας podcast και μια ιδέα για το νέο μας εγχείρημα]

supergreeks

Για την γυναίκα

Η ημέρα σήμερα ήταν αφιερωμένη στη γυναίκα – ήταν αφιερωμένη στη γυναίκα γιατί οι γυναίκες μέχρι και σήμερα αγωνίζονται για την αυτονόητη ισότητα τους σε πάρα πολλές χώρες, μεταξύ άλλων, και στη δική μας χώρα – κάναμε αφιέρωμα γιατί θεωρούμε ότι όλα τα προβλήματα προέρχονται στην κοινωνία μας λόγω της έλλειψης παιδείας και λόγω μη- ενημέρωσης της κοινωνίας για πολλά που θεωρούνται και είναι αυτονόητα το 2021. Όλοι μαζί μπορούμε να διαδώσουμε τη σωστή πληροφορία, να προχωρήσουμε αρμονικά και όλοι μαζί για τη συνέχεια – με ισότητα.

Χρόνια πολλά!

Είναι αναγκαίο να διαδίδονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες- σε αυτό μπορούμε να συνεισφέρουμε όλοι – μπορούμε οι Έλληνες του Εξωτερικού να γίνουμε ο φάρος και για τους υπόλοιπους.

Για την αρθρογραφία των SuperGreeks που πρέπει να μείνει…

Τα άρθρα που αφορούν τη φύση, την ιστορία, τον πολιτισμό είναι σημαντικά – στηρίξτε και βοηθήστε να διαδοθούν τα άρθρα μας που αφορούν κοινωνικά ζητήματα – είναι σημαντικό να εκπαιδεύσουμε την κοινωνία μας με τα σωστά μηνύματα. Να μάθει η κοινωνία μας να σέβεται το διαφορετικό, τη φύση. Να μάθουμε να κάνουμε αυτοκριτική – Να μάθουμε από τα λάθη μας. Να θυμηθούμε από το παρελθόν και να μάθουμε για το παρόν και μέλλον. Να ξανά αγαπήσουμε τη φύση, τη φύση μας.

Διαδίδουμε τα σωστά μηνύματα στην κοινωνία – όλοι μαζί.

Θέλουμε να μας προτείνετε άρθρα και εσείς – το έχουμε ανάγκη – έτσι θα δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο την Online κοινότητα των Ελλήνων του Εξωτερικού. Έτσι θα δημιουργήσουμε μια πανίσχυρη ελληνική κοινότητα που θα εξυπηρετεί το σύνολο. Έτσι θα συνεχίσουμε να έχουμε μια υγιή κοινότητα.

Πρώτο Podcast


Θα θέλαμε ακόμα να σας αναφέρουμε ότι στις 15 Μαρτίου θα είναι Online το πρώτο μας Podcast. Θα μπορείτε να το βρείτε σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες των Podcast. Ξεκινάμε με νόστο και θυμόμαστε την Ελλάδα που αφήσαμε πίσω- ξεκινάμε με μια διαδρομή και κάνουμε στάσεις σε όλη τη χώρα και τους όμορφους ανθρώπους της, τις φανταστικές τοποθεσίες και την κουλτούρα των Ελλήνων. Πιστεύουμε ότι θα λατρέψετε το αποτέλεσμα που έχει βγει – γιατί έχει βγει με πολλή αγάπη.

Είναι πολλά τα διαφορετικά podcast που οργανώνουμε.

Παράλληλα ξεκινάνε οι συνεντεύξεις με σπουδαίους Έλληνες του Εξωτερικού και όχι μόνο.

Και για τα podcast θέλουμε τις προτάσεις και ιδέες σας. Θέλουμε τις ερωτήσεις σας, τις παροτρύνσεις σας. Θέλουμε τα σχόλια σας. Θέλουμε τη συμμετοχή σας.

Νέο εγχείρημα για την ανάδειξη των ελληνικών brands

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία έναρξης του νέου εγχειρήματος των SuperGreeks που θα αναδείξει για πρώτη φορά σωστά το ελληνικό brand στο εξωτερικό. Εμείς, εσείς και οι άξιοι, υγιείς Έλληνες επαγγελματίες μπορούμε να κάνουμε την αρχή για μια ελληνική ταυτότητα που αξίζει πολλά περισσότερα απ’ όσα είχε αποκτήσει μέχρι σήμερα. Από την πρώτη ημέρα των SuperGreeks ο στόχος μας ήταν αυτός που θα κοινοποιηθεί σε λίγες ημέρες- Η ορθή επικοινωνία και ανάδειξη του ελληνικού brand!

Ένωσαν SuperGreeks τις δυνάμεις από το χώρο της επικοινωνίας για να επικοινωνήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ελληνικό προϊόν – τις ελληνικές υπηρεσίες.

Θα σας συστηθούμε το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η ιδέα των SuperGreeks

Από την αρχή των SuperGreeks είχαμε γράψει το κάτωθι κείμενο – από τότε πετύχαμε αρκετά όλοι μαζί και τώρα είναι ώρα για τα επόμενα βήματα. Η ιδέα των SuperGreeks είναι καλή και όλοι μαζί μπορούμε πολλά. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε τις SuperGreeks επιχειρήσεις – να τους καλωσορίζουμε – να γινόμαστε ένα!

Η γενική ιδέα των SuperGreeks... είναι απλή και μπορεί να συμμετέχει ο καθένας με ένα απλό Like, Share, Review etc. στα social media κανάλια μας, δημιουργώντας έτσι ένα πανίσχυρο δίκτυο με το οποίο μπορούμε να βοηθήσουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα και ήδη έχουμε βοηθήσει μιαν άλλη επιχείρηση σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Πρέπει να ”εκπαιδευτούμε” ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Έτσι θα βοηθήσουμε τις υπάρχουσες επιχειρήσεις, αλλά επίσης θα δώσουμε το έναυσμα και την έμπνευση σε νέους επαγγελματίες, για νέες ιδέες που μπορεί να είναι ωφέλιμες, για όλους μας εδώ στο εξωτερικό.

‘Οσο μεγαλύτερο γίνει το δίκτυό μας τόσο περισσότερα οφέλη μπορούμε να αποκομίσουμε ΟΛΟΙ μας ! … Για πολλούς, διάφορους και ευνόητους λόγους ! Kαι κατά αυτό τον τρόπο, θα καταφέρουμε να κάνουμε αρκετά πράματα στο σύνολο – και για το σύνολο.

Για παράδειγμα, πατώντας ένα Like στις αναρτήσεις μας για τους ψυχολόγους ή τους μεταφραστές δεν σημαίνει ότι αναζητάμε ψυχολόγο ή μεταφραστή άμεσα… Κάνουμε Like στην ανάρτηση αλλά και στο page του εκάστοτε επαγγελματία, διότι πατώντας εσύ Like το βλέπουν και οι φίλοι σου, όπου μπορεί να ενδιαφέρονται αυτοί!

* Δεδομένο είναι ότι ακόμα και να μην έχουμε την δική μας επιχείρηση ότι συμβάλουμε στην ανάπτυξη των ελληνικών εγχειρημάτων στο εξωτερικό.

** Θα επανέλθουμε με άρθρα και σχετικές αναρτήσεις ως προς αυτήν την κατεύθυνση.

Υ.Γ.: Την κατσίκα του γείτονά μας την αγαπάμε και την φροντίζουμε!…  Αυτός είναι ένας SuperGreek.

… και για να μη ξεχνιόμαστε… Σεβασμός σε όλες τις κατσίκες του κόσμου!

#ΒeSuperGreek

Για το μέλλον

Υπομονή να τελειώσει όλο αυτό και θα ξανά ξεκινήσουμε τα events και ακόμα πιο δυναμικά, τις εκδρομές,τα meetups και άλλα πολλά περισσότερα!

Να συμμετέχεις στην online κοινότητα των Ελλήνων του Εξωτερικού – ΜαΖί μπορούμε να κάνουμε πολλά…

Με σεβασμό,

Αγνά , Ρομαντικά και SuperGreek
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?