[Ολλανδία] Τα σχέδια για το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης και τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα

καφε

Το Υπουργικό Συμβούλιο της Ολλανδίας επεξεργάζεται ορισμένα σχέδια, προκειμένου να ανοίξουν εκ νέου οι εξωτερικοί χώροι των καφέ, μπαρ και εστιατορίων από τις 21 Απριλίου. Επιπλέον, σκοπός είναι να ανοίξουν κανονικά τα καταστήματα εστίασης, σταδιακά, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς NOS και RTL.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας, που υιοθετήθηκε τον Ιανουάριο ως ακραίο μέτρο για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, θα μπορούσε επίσης να αρθεί εκείνη την ημερομηνία, σύμφωνα με το NOS. Οποιαδήποτε χαλάρωση των μέτρων εξαρτάται αποκλειστικά από ον αριθμό των κρουσμάτων της COVID-19, τα οποία μειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες. To NOS αναφέρει ότι τα μέτρα συζητήθηκαν από βασικά μέλη του Yπουργικού Συμβουλίου την Τρίτη, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκαν και σε συζητήσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ασφάλειας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Παρόμοια άρθρα

[Ολλανδία] Θέατρα και γήπεδα αναμένεται να λειτουργήσουν μέσα στο μήνα

[Ολλανδία] Όσοι ταξιδεύουν στη Γερμανία πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ στα σύνορα

Ορισμένοι δήμαρχοι κάλεσαν δημόσια την κυβέρνηση της χώρας να ανοίξει τους εξωτερικούς χώρους των καφέ-μπαρ, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τον έλεγχο των ανθρώπων, οι οποίοι βγαίνουν για να απολαύσουν την άνοιξη. Επιπλέον, μέτρα που βρίσκονται υπό συζήτηση περιλαμβάνουν τη δυνατότητα στα Πανεπιστήμια και τα Κολλέγια να ξαναρχίσουν τα μαθήματα δια ζώσης, όπως και για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο αριθμός των επισκεπτών σε σε σπίτια φαίνεται να αυξάνεται επίσης από έναν σε δύο. Τα σχέδια εξετάζονται τώρα από κυβερνητικούς εμπειρογνώμονες υγείας. Οι παραπάνω προτάσεις αποτελούν μέρος ενός προγράμματος πέντε ή έξι σταδίων, με σκοπό να επιστρέψει στην κανονικότητα η Ολλανδία εκ νέου μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας, Mark Rutte, και ο υπουργός Υγείας, Hugo de Jonge, πρόκειται να δώσουν συνέντευξη Τύπου την επόμενη Τρίτη για να ενημερώσουν το κόσμο σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας και ενδεχομένως να ανακοινωθούν και νέα μέτρα.

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks