Ολλανδία : Το Υπουργικό Συμβούλιο θέλει τα δημοτικά σχολεία να είναι πλήρως ανοιχτά για το καλοκαίρι

Κάντε like στη σελίδα facebook του SuperGreeks 😉

Η κυβέρνηση θέλει τους μαθητές του δημοτικού να επιστρέψουν κανονικά στο σχολείο για όλη την εβδομάδα τον Ιούνιο, όπως έκαναν πριν από την κρίση με τον κορονοιό. Εάν οι πρώτες εβδομάδες της επανέναρξης των σχολείων με φυσική παρουσία των μαθητών ανοίξουν χωρίς εμπόδια και δεν προκύψει κάποια αύξηση των κρουσμάτων λόγω αυτού, αυτό θα συμβεί. Αυτό λένε οι πηγές του NOS.

Την Τρίτη ανακοινώθηκε ότι τα δημοτικά σχολεία ενδέχεται να ανοίξουν ξανά από τις 11 Μαΐου. Το RIVM θεωρεί ότι το άνοιγμα των σχολείων είναι αρκετά ασφαλές, επειδή τα παιδιά παίζουν σχετικά μικρό ρόλο στην εξάπλωση του ιού. Στα ισχύοντα μέτρα τα σχολεία ανοίγουν με φυσική παρουσία των μαθητών κατά το ήμισυ. Διαβάστε το διάγγελμα του πρωθυπουργού της Ολλανδίας.

Αυτός ο περιορισμός δεν ισχύει για την ειδική εκπαίδευση, όπου οι μαθητές ξεκινάνε κανονικά τα μαθήματα από τον Μάιο.

Η δευτεροβάθμια εκπαίδευση πιθανότατα θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και έξαρση του ιού με την παρουσία των μαθητών δημοτικού στα σχολεία. Στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση οι μαθητές θα πρέπει να κρατάνε απόσταση 1,5 μέτρου.

Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί θέλουν να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία όμως αυτό ίσως είναι επικίνδυνο και δε θα δοκιμαστεί ακόμα.


Μένουμε σπίτι – Αγοράζουμε Online – Αγοράζουμε Ελληνικά!

Στα νεότερα

Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί αποφάσισαν ότι πλέον οι γονείς δε θα εισέρχονται εντός του κτιρίου και της αυλής του σχολείου.

Πηγή: NOS

Κάνουμε την εγγραφή μας στο Newsletter του SuperGreeks για να λαμβάνουμε προσφορές, διαγωνισμούς, νέα & tips στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks