LIVEBLOG η συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού της Ολλανδίας για την επικείμενη χαλάρωση των μέτρων και όλο το παρασκήνιο

πρωθυπουργός-ολλανδία-ρουτε

Ο πρωθυπουργός Mark Rutte πρόκειται να σκιαγραφήσει τα τελευταία βήματα της μάχης για τον έλεγχο του κορωνοϊού σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το απόγευμα, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η πίεση για ένα θετικό μήνυμα. Τόσο ο υπουργός Υγείας, Hugo de Jonge, όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης Ferd Grapperhaus, δήλωσαν τη Δευτέρα ότι «το περιθώριο για ελιγμούς είναι περιορισμένο», αλλά «κατανοούν» ότι οι άνθρωποι αναζητούν κάποια αλλαγή.

[TO LIVEBLOG είναι στο τέλος του άρθρου – Δεν χρειάζεται ανανέωση η σελίδα- το περιεχόμενο ανανεώνεται αυτόματα]

aisthitikos-ollandia

Στο Anagenesis Beauty Secrets σας περιμένει ένας χώρος μοντέρνος , σύγχρονος και ευχάριστος για να απολαύσετε όλες τις θεραπείες περιποίησης και βελτίωσης του προσώπου. 

Πλέον, το στάδιο των εμβολιασμών ανεβάζει ταχύτητα, ενώ ταυτόχρονα ο αριθμός των διαθέσιμων τεστ, γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Υπάρχει μια «νέα φάση» μπροστά, είπε ο De Jonge και έχουν ήδη διαρρεύσει μερικά από τα σχέδια. Η απαγόρευση κυκλοφορίας πρόκειται να συνεχιστεί για άλλες τρεις εβδομάδες, ενώ τα κομμωτήρια μπορούν να λειτουργήσουν και πάλι. Επιπλέον, τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μπορούν να πραγματοποιήσουν περισσότερα μαθήματα με φυσική παρουσία. Επίσης, στα σχέδια υπάρχει η έννοια του «ψωνίζω με ραντεβού» και πιθανώς περισσότερες επιλογές για τους εφήβους, ώστε να συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες.

nyxia-ollandia-manicure-pedicure

Ένας ζεστός και όμορφος χώρος, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα μανικιούρ ή και ένα πεντικιούρ, με εξαιρετική προσοχή στις λεπτομέρειες ώστε να έχετε ένα όμορφο και άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα! 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό οργανισμό NOS, ο πρωθυπουργός είναι πιθανό να τονίσει ότι τα μέτρα ασφαλείας μπορούν να χαλαρώσουν ελαφρώς, μόνο εάν η απαγόρευση παραμείνει ως έχει. Ωστόσο, ο επιδημιολόγος Leiden, Frits Rosendaal, δήλωσε στο AD ότι ένα πιο θετικό μήνυμα θα ήταν πλέον κατάλληλο. «Ο Rutte είναι πάντα τόσο αισιόδοξος, αλλά όχι στις συνεντεύξεις Τύπου», δήλωσε ο Rosendaal. «Και όμως, υπάρχει πραγματικός λόγος αισιοδοξίας… Το πρόγραμμα εμβολιασμού αυξάνεται ταχύτατα και στο Ισραήλ». Επίσης, η άνοιξη είναι προς όφελός μας, είπε.

Επιτυχία

Ο καθηγητής του Leiden, Arjen Boin, δήλωσε επίσης στο εγγράφως, ότι «η κυβέρνηση έχει μια ιστορία επιτυχίας στα χέρια της», χάρη στο εμβόλιο. ” Ενώ οι κίνδυνοι παραμένουν και η τρέχουσα κατάσταση είναι χειρότερη από ό,τι ήταν τον Σεπτέμβριο, οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για πόσο καιρό θα συνεχιστούν τα μέτρα και με ποιον τρόπο κατευθύνουμε, είπε ο Boin.

makeup-Ολλανδία-axana
Το μακιγιάζ είναι τέχνη.. δημιουργία.. φαντασία.. πολλά χρώματα.. πάνω σε ένα καμβά, που είναι φυσικά το πρόσωπο σας!

Μέτρα

Οι ειδικοί που συμβουλεύουν τη μονάδα συμπεριφοράς της RIVM επισημαίνουν επίσης, ότι οι άνθρωποι δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να τηρήσουν τα μέτρα. Ειδικότερα, η συζήτηση γύρω από την απαγόρευση της κυκλοφορίας οδήγησε σε «συζήτηση και διαμαρτυρία», δήλωσε η ψυχολόγος και η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Leiden, Andrea Evers. «Ταυτόχρονα, τα προβλήματα στο σχέδιο του εμβολιασμού μειώνουν την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Όλα αυτά δεν συμβάλλουν στην τήρηση των κανόνων. ”

Δημοσκοπήσεις

Μια δημοσκόπηση την περασμένη εβδομάδα από την I&O Research έδειξε ότι το 45% των ανθρώπων θέλουν να χαλαρώσουν τα μέτρα του lockdown, δηλαδή οι διπλάσιοι από εκείνους που ψήφισαν πριν από δύο εβδομάδες. Ο ανταποκριτής της RTL Nieuws, Fons Lambie, αναφέρει ότι οι επικείμενες εκλογές διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στον καθορισμό του σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμής

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι το πρωί της Δευτέρας 15 Μαρτίου, την πρώτη ημέρα των κοινοβουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με πηγές από τη Χάγη και το NOS. Μια εβδομάδα πριν, την Τρίτη 9 Μαρτίου, το υπουργικό συμβούλιο θα ανακοινώσει εάν το μέτρο θα παραταθεί μετά τις 15 Μαρτίου. 

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει αρχικά έως τις 2 Μαρτίου τουλάχιστον. 

Είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες ότι ξανά ανοίγουν τα κομμωτήρια, αλλά όλα δείχνουν ότι ανοίγουν και κάποια από τα υπόλοιπα επαγγέλματα επαφής. Αισθητικοί και κάποια από τα υπόλοιπα επαγγέλματα επαφής από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ξανά ανοίγουν.Επαναλαμβάνουμε… Λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε στη συνέντευξη τύπου – οι οριστικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν εκεί.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα ανοίξει ξανά εν μέρει. Για νέους και ενήλικες θα επιτρέπονται και πάλι τα ομαδικά αθλήματα.

Οι πιέσεις είναι μεγάλες και από άλλους επαγγελματίες για να ξανά ανοίξουν -Πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι τις 19:00 όπου ο πρωθυπουργός Μάρκ Ρούτε θα ανακοινώσει την χαλάρωση των μέτρων.

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Στήριξε τις SuperGreek επιχειρήσεις ! Στήριξε τους επαγγελματίες επαφής … Όλοι μαζί μπορούμε πολλά!

To LIVEBLOG

Σχετικά:

Όλο και περισσότεροι έμποροι λιανικής λένε ότι θα ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους την επόμενη εβδομάδα, ακόμη και αν το υπουργικό συμβούλιο ανακοινώσει … Περισσότερα εδώ: Ολλανδία: Τα καταστήματα λιανικής προειδοποιούν ότι θα ανοίξουν ακόμα και μετά την απαγόρευση γιατί δεν έχουν να χάσουν κάτι άλλο

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks