Ταξίδι στις Βρυξέλλες #1

Σήμερα θα κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο #part1

Πάμε;

Προσδεθείτε!

Λοιπόν, να σου πω για τις Βρυξέλλες. Καταρχάς, είναι μια από τις πιο υποτιμημένες πόλεις στην Ευρώπη. Δεν είναι τόσο ακριβή όσο άλλες ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Άμστερνταμ, το Παρίσι ή το Λονδίνο, αλλά η κουλτούρα είναι εξίσου πλούσια. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να κάνεις στις Βρυξέλλες και είναι πολύ εύκολο να περιηγηθείτε με τα πόδια ή με ποδήλατο (ή με τα μέσα μαζικής μεταφοράς).

📜 Οι Βρυξέλλες έχουν επίσης πολλή και σπουδαία ιστορία: από την ίδρυσή τους ως κέλτικος οικισμός τον δεύτερο αιώνα π.Χ. έως την καταστροφή τους κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την ανοικοδόμησή τους στη συνέχεια.

Και από φαγητό; 🍻🍽

Το Βέλγιο έχει διατροφικές παραδόσεις: βάφλες- σίγουρα θα φας βάφλες, πατάτες -σίγουρα θα φας πατάτες με μαγιονέζα ή ότι σε αρέσει, μύδια με πατάτες -σίγουρα θα φας μύδια, τρούφες σοκολάτας… Yum! Μάλιστα, το Βέλγιο είναι γνωστό ότι έχει την καλύτερη σοκολάτα σε όλη την Ευρώπη *(Για τις σοκολάτες του Βελγίου, διάβασε εδώ. Δε χρειάζεται να συζητήσουμε για τις φοβερές μπίρες που θα πιεις στο Βέλγιο – για πολλούς, τις καλύτερες μπίρες του κόσμου!

Λατρεύουμε τις Βρυξέλλες οι SuperGreeks. Ζούμε εδώ, ζούνε οι φίλοι μας <3

🤯Θα σας εκπλήξει η 3γλωσσία *(διάβασε εδώ)- πλέον, ιδιαίτερα οι νέοι μιλούν και αγγλικά.

Αγαπάμε λοιπόν το “Μικρό Παρίσι” και γι’ αυτό έχουμε κάνει τόσα άρθρα αφιερωμένα σε αυτό. Έχει φοβερά μουσεία και εκθέσεις, τόσες πολλές δραστηριότητες για να κάνεις, μεγάλες συναυλίες και θέατρα, cozy bars και εστιατόρια. Κάνε την εγγραφή σου στο newsletter του SuperGreeks για να μαθαίνεις ακόμα περισσότερα για τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης : https://supergreeks.eu/newsletter/

Θα επανέλθουμε στις Βρυξέλλες άμεσα. Στην πραγματικότητα ποτέ δε φύγαμε από αυτές 😉

Cheers 🍻

“H μετανάστευση με το SuperGreeks γίνεται smooth”…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks