Πριν ταξιδέψεις δες τις ταξιδιωτικές οδηγίες από το υπουργείο εξωτερικών της Ολλανδίας

Ελλάδα-Αεροπορική Οδηγία-ΥΠΑ

Σε αυτό το website που είναι στην Ολλανδική γλώσσα, μπορούμε να βρούμε επίσημες πληροφορίες από το υπουργείο εξωτερικών της Ολλανδίας για την χώρα που επιθυμούμε να επισκεφτούμε. Οι πληροφορίες αυτές ποικίλουν και μπορεί να αφορούν έναν ίο ( Βλέπε Κορονοϊό ) ή μια αναστάτωση στην περιοχή ( Βλέπε σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας ).

Σε δείχνει σε ποιες περιοχές ελλοχεύουν κίνδυνοι και ρίσκα πηγαίνοντας , σε ενημερώνει για τις επικίνδυνες περιοχές, τις πορείες, τα επεισόδια και γενικά την όποια αναταραχή μπορεί να προκύψει και τι να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ακόμα σε δίνει οδηγίες που αφορούν την ιατρική περίθαλψη, για τα ΜΜΜ, την οδική ασφάλεια, tips και άλλα πολλά περισσότερα που μπορεί να σου χρησιμεύσουν ως πληροφορίες στο ταξίδι σου.

Το website αυτό σας το παραθέτουμε εδώ:

https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Ενδεικτικά στην εισαγωγική ενημέρωση που υπάρχει για την Ελλάδα το website γράφει:

Στα νησιά στα ανοικτά των ελληνικών και τουρκικών ακτών υπάρχουν αναταραχές λόγω της μεταναστευτικής πολιτικής με την Τουρκία. Οι κοινωνικοί λειτουργοί και οι δημοσιογράφοι συμβουλεύονται να είναι προσεκτικοί επειδή μέρος του τοπικού πληθυσμού μπορεί να στραφεί εναντίον τους. Η Ελλάδα έχει επιβεβαιώσει περιπτώσεις κοροναϊού. Ως εκ τούτου, η ελληνική κυβέρνηση έχει λάβει εθνικά μέτρα. Υπάρχουν έλεγχοι στα σημεία διέλευσης των συνόρων, αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς. Τα άτομα με συμπτώματα του ιού μπορεί να μπούνε σε καραντίνα. Δείτε επίσης την ενότητα “Οδική ασφάλεια” και “Υγεία”. Η κατάσταση που περιγράφουμε παραπάνω μπορεί να αλλάξει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks