Η σύγχρονη γκαλερί τέχνης των Βρυξελλών, Maruani Mercier, ζητάει να ξανά ανοίξουν μουσεία και gallery

Η σύγχρονη γκαλερί τέχνης των Βρυξελλών, Maruani Mercier, δημοσίευσε μια ηλεκτρονική ψηφοφορία για να ανοίξει ξανά η κυβέρνηση του Βελγίου μουσεία και γκαλερί κατά τη διάρκεια της περιόδου της πανδημίας.

Χρησιμοποιώντας το hashtag # arthealscovid-19, συλλέγει υπογραφές σε μια προσπάθεια να πείσει τους πολιτικούς και τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής να αντιστρέψουν τη θέση τους σχετικά με το κλείσιμο πολιτιστικών ιδρυμάτων. Ενώ οι μεγάλες συγκεντρώσεις έχουν απαγορευτεί έως τις 31 Αυγούστου, στις 3 Μαΐου θα ληφθεί απόφαση για εκθέσεις και μικρότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Mαθαίνουμε Γαλλικά Online

«Μπορούμε εύκολα να σεβαστούμε την κοινωνική απόσταση και κατά τη διάρκεια της περιόδου me to lockdown θα συνιστούσαμε ένα χώρο 16m2 ανά άτομο αφήνοντας το άτομο τέσσερα μέτρα μακριά από το επόμενο», λέει η γκαλερί.

«Κάθε χώρος θα διαθέτει φρουρά ασφαλείας, οπότε αυτό το μέτρο είναι εύκολο να εφαρμοστεί. Σε μουσεία ή γκαλερί τέχνης δεν αγγίζει κανείς τίποτα, οπότε δεν χρειάζονται γάντια », προσθέτει.

Η gallery έχει ήδη λάβει την υποστήριξη πολλών φίλων της τέχνης.

Σχόλιο από SuperGreeks : Παρατηρούμε μια έντονη πίεση από τη πλειοψηφία των επαγγελματιών για να ξανά εκκινήσει η οικονομία με κάθε τρόπο. Αυτό ισχύει για Ολλανδία και Βέλγιο.

Πηγή: Bulletin

Κάνουμε την εγγραφή μας στο Newsletter του SuperGreeks για να λαμβάνουμε προσφορές, διαγωνισμούς, νέα & tips στην ελληνική γλώσσα.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks