Τοp 7 Χρήσιμα άρθρα από Γερμανία για το 2020

γερμανία-μετανάστευση-Έλληνες

Στη Γερμανία το SuperGreeks ήρθε μόλις τον Οκτώβριο. Από τότε έχουμε γράψει ήδη πολλές δεκάδες άρθρα από την όμορφη, ιδιαίτερη και πανίσχυρη οικονομικά χώρα της Κεντρικής Ευρώπης που φιλοξενεί εκατοντάδες, χιλιάδες Έλληνες.

Πάμε να δούμε χρήσιμα άρθρα που αφορούν τους Έλληνες της Γερμανίας και κάνουν τη μετανάστευση μας ευκολότερη.

1. Σπίτι

Το ζήτημα σπίτι είναι μια επίπονη διαδικασία για τους Έλληνες του Εξωτερικού στην Κεντρική Ευρώπη. Το να βρεις το σπίτι που θα ήθελες, στην τιμή και περιοχή που θα το ήθελες είναι κάποιες φορές ανέφικτο- αυτό διαφέρει ανά πόλη και γεωγραφικό διαμέρισμα.

Διάβασε όλες τις πληροφορίες που αναζητάς για την ενοικίαση σπιτιού στη Γερμανία σε ένα πλήρες άρθρο του supergreeks.eu :

Για την αγορά σπιτιού θα δεις εδώ:

και εδώ:

2. Δουλειά στη Γερμανία

Η εύρεση εργασίας στη Γερμανία είναι σχετικά εύκολη σε σχέση με άλλες χώρες – οι ιδιαιτερότητες αρκετές, αλλά είναι δεδομένο ότι πάντα υπάρχουν πολλές ανοιχτές θέσεις εργασίας σε μια χώρα που αναπτύσσεται συνεχώς ραγδαία.

Διαβάστε στο supergreeks.eu ένα πλήρη οδηγό για την εύρεση εργασίας στη Γερμανία:

Και αν θέλεις να ανοίξεις τη δική σου εταιρεία / επιχείρηση στη Γερμανία…

3. Σύστημα υγείας στη Γερμανία

Το σύστημα υγείας στη Γερμανία είναι από τα καλύτερα στον κόσμο. Τις αντοχές του απέδειξε και προσφάτως με τον κορονοιό όπου τα νοσοκομεία και γενικά στο σύνολο του το σύστημα υγείας άντεξε. Στο supergreeks.eu καταγράψαμε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να αναζητάς για την υγειονομική περίθαλψη στη Γερμανία.

H μετανάστευση με το SuperGreeks έγινε ευκολότερη

4. Τραπεζικός λογαριασμός

Όταν μεταναστεύουμε σε μια χώρα από τα πρώτα πράματα που έχουμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό. Είναι απαραίτητο βήμα για τη συνέχεια. Στο supergreeks.eu γι’ αυτό το λόγο καταγράψαμε όλες τις πληροφορίες που θα πρέπει να έχεις για να ανοίξεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Διαβάστε για το mobile banking στη Γερμανία

5. Τα κατοικίδια

Αχ! Αυτά τα ζωάκια μας που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε με τίποτα. Με τίποτα όμως. Φέρνουμε τους αγαπημένους μας φίλους στη Γερμανία με τις πληροφορίες που θα βρείτε στο supergreeks.eu. – Yπάρχουν ορισμένοι κανόνες και η ομάδα του supergreeks.eu καταγράφει όλα αυτά που θα χρειαστείς σε ένα πλήρες άρθρο γι’ αυτό τον σκοπό.

6. Υπηκοότητα – Ιθαγένεια

Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες που θέλουν να έχουν διπλή υπηκοότητα ή να αποποιηθούν την Ελληνική. Ο καθένας έχει τους λόγους του για να προβεί σε μία τέτοια κίνηση και γι’ αυτό τον σκοπό καταγράψαμε σε 2 άρθρα όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείς και αφορούν την ιθαγένεια στη Γερμανία.

7. Κοινωνική ασφάλιση στη Γερμανία

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks