Ποιο είναι το μεγαλύτερο τοπωνύμιο της Ολλανδίας και ποιο το μικρότερο; (ως μια λέξη)

ολλανδία

Ερχόμενοι στην Ολλανδία διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν πόλεις με πάρα πολύ δύσκολα ονόματα και με πάρα πολύ εύκολα. Το ίδιο με διευθύνσεις, χωριά κ.α. – το ίδιο και στο Βέλγιο.

Φίλος της σελίδας μας για παράδειγμα, μένει στις Βρυξέλλες στη διεύθυνση ΑΑ.

Για πάμε να δούμε στην Ολλανδία ποιο είναι το μεγαλύτερο και ποιο το μικρότερο τοπωνύμιο:

Οι περισσότεροι χαρακτήρες σε τοπωνύμιο

Ολλανδία

Στις Κάτω Χώρες υπάρχει μια περιοχή με περίπου 40 κατοίκους στο γεωγραφικό διαμέρισμα του Drenthe και ονομάζεται Gasselterboerveenschemond. Με 25 χαρακτήρες στη λέξη υπάρχει διαφορά μόνο ενός χαρακτήρα περισσότερου από τον Gasselternijveenschemond , που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το Gasselterboerveenschemond.

2 τοποθεσίες στην Ολλανδία σε μερικά χιλιόμετρα – 49 γράμματα!

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter για να σου στέλνουμε και άλλα τέτοια υπέροχα άρθρα *Όχι SPAM*

Οι λιγότεροι χαρακτήρες σε τοπωνύμιο

To συντομότερο όνομα στην Ολλανδία σε τοπωνύμιο θα το βρεις σε ένα χωριό στη Βόρεια Ολλανδία και στο γεωγραφικό διαμέρισμα του Friesland. Είναι ένα παλιό χωριό, αγροτικό, με 834 κατοίκους και ονομάζεται Ee!

Οι περισσότεροι χαρακτήρες σε τοπονύμιο στην Ευρώπη

Ll a n f a i r p w ll g w y n g y ll g o g e r y ch w y r n d r o b w ll ll a n t y s i l i o g o g o g o ch

(τα 2 l στην Ουαλική γλώσσα μετράνε για ένα γράμμα)*

E?

*Το πιο μεγάλο όνομα στην ήπειρο μας θα το συναντήσεις στην Ουαλία σε ένα χωριό με 51 χαρακτήρες! Ναι! 51 Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ε Σ – μέχρι να το πεις τελείωσε η μέρα…

Tο supergreeks.eu είναι ανεξάρτητο και δε λαμβάνει κρατική ή άλλη χρηματοδότηση. Με το SuperGreeks η μετανάστευση έγινε πρακτικά ευκολότερη, αλλά και περισσότερο όμορφη.

Η οικονομική σας συνεισφορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να παρέχουμε περισσότερα χρήσιμα και ουσιαστικά άρθρα, καθώς και άρθρα σε βάθος σχετικά με τη ζωή στο εξωτερικό. Θα μας βοηθήσετε να απαντάμε καθημερινά στα δεκάδες μηνύματα που δεχόμαστε από συνανθρώπους μας στο SupporT του SuperGreeks και να βοηθάμε τις ελληνικές επιχειρήσεις. Θα μας βοηθήσεις να δημιουργήσουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

Μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω Ideal, Bancontact, SOFORT, πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

[doneren_met_mollie]

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks