Οι κήποι με τις τουλίπες στην Ολλανδία: Αφιέρωμα στο Keukenhof

τουλίπες-ολλανδία

Πάμε στις τουλίπες της Ολλανδίας; Το Keukenhof είναι ένα μαγευτικό μέρος στο κέντρο της Ολλανδίας.

Εμείς προτιμάμε τη βόλτα στις τουλίπες με τα ποδήλατα και τα πόδια στα τουλιποχώρια, αλλά και η βόλτα σε αυτούς τους κήπους είναι μια μαγευτική διαδικασία. Παντού τουλίπες, παντού χρώματα.

Καλωσορίσατε στο Keukenhof, τον μεγαλύτερο κήπο τουλιπών στον κόσμο!

Το Keukenhof βρίσκεται στην πόλη Lisse της Ολλανδίας και είναι ανοιχτό από τις 23 Μαρτίου έως τις 14 Μαΐου 2023, για να απολαύσετε τον πιο εντυπωσιακό κήπο λουλουδιών που θα δείτε ποτέ!

Εάν θέλετε να επισκεφθείτε το Keukenhof, θα πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια εκ των προτέρων για μια συγκεκριμένη ημερομηνία και χρονικό διάστημα, καθώς ο κήπος θα λειτουργεί με περιορισμένη χωρητικότητα – σας το λέμε από τώρα: Γίνεται χαμός από κόσμο με 100άδες πουλμαν και ανθρώπους απ’ όλη την Ευρώπη που έρχονται να θαυμάσουν το υπερ-θέαμα.

τουλίπες-ολλανδία

Εισιτήρια για τις τουλίπες

Τα εισιτήρια κοστίζουν 19 ευρώ για τους ενήλικες και 9 ευρώ για τα παιδιά. Περισσότερα για τις τιμές με ξεναγήσεις, μεταφορές και άλλες δραστηριότητες εδώ!

Επιπλέον, υπάρχουν διάφορες επιλογές για να φτάσετε στον κήπο, όπως η λεωφορειακή γραμμή Keukenhof Express από το αεροδρόμιο Schiphol ή τον σταθμό Leiden Centraal.

Στο Keukenhof, θα δείτε περισσότερες από 7 εκατομμύρια τουλίπες και άλλα λουλούδια, δημιουργώντας μια μαγευτική θέα. Μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά αυτής της πραγματικά μαγευτικής εμπειρίας για 3-4 ώρες, όσο χρόνο χρειάζεστε για να εξερευνήσετε όλους τους κήπους και τις εκθέσεις. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν επίσης διάφορες εκθέσεις λουλουδιών, μουσική και πολλές άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους.

Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες περιηγήσεις, οι οποίες προσφέρουν πολυτελή μεταφορά και έναν ξεναγό για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα μυστικά του Keukenhof. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα καθημερινά περίπατοι και ποδηλατικές εκδρομές για τους επισκέπτες που θέλουν να δουν τον κήπο από κοντά. Θα ανακοινώσουμε σύντομα και εμείς εκδρομή με τα ποδήλατα.

Συνολικά, η επίσκεψή στο Keukenhof είναι μια αξέχαστη εμπειρία που πρέπει να ζήσετε αν βρεθείτε στην Ολλανδία την άνοιξη – γενικά οι τουλίπες και τα τουλιποχώρια.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Webinar by SuperGreeks & Protea PreventieΟδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή ζεις ήδη στην Ολλανδία; Τότε αυτό το online webinar απευθύνεται σε σένα!