Η Transavia ακυρώνει 240 πτήσεις Ιούλιο, Αύγουστο- 13000 ταξιδιώτες θα επηρεαστούν

aerodromio-ollandia

Η Transavia απέσυρε 240 πτήσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μετά την απόφαση του αεροδρομίου Schiphol να επιβάλει ανώτατο όριο στον αριθμό των επιβατών κατά την περίοδο αιχμής των διακοπών.

Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι 13.000 πελάτες θα επηρεαστούν από αυτές τις ακυρώσεις, αλλά στο 70% θα προσφερόταν εναλλακτική πτήση την ίδια ώρα. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων ή εκ νέου κράτηση για μετά τις 28 Αυγούστου, όταν πρόκειται να λήξουν οι περιορισμοί.

Όλες οι επηρεαζόμενες πτήσεις έχουν προγραμματιστεί να αναχωρήσουν μεταξύ 7 Ιουλίου και 14 Αυγούστου. Η Transavia θα αποφασίσει τον επόμενο μήνα εάν χρειαστούν περαιτέρω ακυρώσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Αυγούστου.

Το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι έπρεπε να μειώσει τον αριθμό των επιβατών κατά μέσο όρο κατά 13.500 την ημέρα λόγω της έλλειψης προσωπικού ασφαλείας και χειριστών αποσκευών.

Προσδιόρισε τις 13, 14, 18, 19, 20 και 23 Ιουλίου ως «ημέρες αιχμής», όταν ο αριθμός των ακυρώσεων αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερος.

Στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ επικρατεί το αδιαχώρητο. Για την ώρα οι πληροφορίες μας λένε ότι ενώ έχουν ακυρωθεί αρκετές πτήσεις, η ροή στο αεροδρόμιο και στον έλεγχο είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Αρκετές άλλες πτήσεις φεύγουν χωρίς καθόλου προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks