Πώς ανοίγω τραπεζικό λογαριασμό στη Γαλλία;

τραπεζικός-λογαριασμός-γαλλία

Έρχεσαι στη Γαλλία για να ζήσεις και σίγουρα θα πρέπει να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό. Η ομάδα του supergreeks.eu σου ετοίμασε έναν οδηγό για να γίνει η ζωή σου πιο εύκολη στο εξωτερικό.

Το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στη Γαλλία θα διευκολύνει τις πληρωμές εάν ζείτε και εργάζεστε στη Γαλλία. Για ορισμένες συναλλαγές, όπως η ενοικίαση ή η αγορά γαλλικού ακινήτου, ένας τραπεζικός λογαριασμός μπορεί να είναι ακόμη και υποχρεωτικός, επομένως λιγότερο ή περισσότερο είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την εγκατάσταση στη Γαλλία.

Η Γαλλία έχει ένα εξαιρετικά ανεπτυγμένο τραπεζικό σύστημα που αποτελείται από 266 ιδιωτικές και διεθνείς τράπεζες, καθώς και περισσότερες από 300 δημόσιες περιφερειακές τράπεζες και άλλα πιστωτικά ιδρύματα. Η Banque de France είναι η εθνική κεντρική τράπεζα της χώρας.

Πριν ανοίξεις έναν τραπεζικό λογαριασμό στη Γαλλία

Πριν ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στη Γαλλία

Εάν μετακομίσετε πριν ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στη Γαλλία, μπορείτε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας και να πραγματοποιήσετε πληρωμές χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό στο εξωτερικό. Οι περισσότερες γαλλικές επιχειρήσεις δέχονται κάρτες όπως Visa και Mastercard. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ΑΤΜ στις τράπεζες δωρεάν, αλλά θα πρέπει να ελέγξετε για τυχόν χρεώσεις που εκδίδονται από την τράπεζά σας. 

Εάν σκοπεύετε να ανοίξετε έναν τραπεζικό λογαριασμό στη Γαλλία, μπορείτε να το κάνετε πριν από τη μετακόμισή σας. 

Τι χρειάζεσαι για να ανοίξεις έναν τραπεζικό λογαριασμό στη Γαλλία

  • Διαβατήριο
  • Απόδειξη κατοικίας ή κάποιον λογαριασμό ή κάποιο άλλο έγγραφο που να αποδεικνύει τη διεύθυνση σου – ότι ζεις στη Γαλλία
  • *Σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να σου ζητήσουν συμβόλαιο εργασίας ή έγγραφα ότι είσαι φοιτητής

Είναι από τα πιο σημαντικά βήματα που έχεις να κάνεις μετακομίζοντας για μόνιμα στη Γαλλία είναι να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό.

Η ποιότητα ζωής στη Γαλλία είναι καλή και φρόντισε να απολαύσεις τη διαμονή σου εδώ. Το supergreeks.eu με κατευθυντήρια άρθρα, δραστηριότητες και άλλα θα είναι δίπλα σου σε αυτό το όμορφο ταξίδι.

Έρχεσαι μετανάστης στη Γερμανία; Διάβασε πως ανοίγεις τραπεζικό λογαριασμό!

Έρχεσαι μετανάστης στην Ολλανδία; Διάβασε πως ανοίγεις τραπεζικό λογαριασμό!

Έρχεσαι μετανάστης στο Βέλγιο; Διάβασε πως ανοίγεις τραπεζικό λογαριασμό!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks