Από χθες το απόγευμα έχει σταματήσει η κυκλοφορία των τρένων από το Άμστερνταμ

τρένα-αμστερνταμ

Κανένα τρένο δε θα εκτελεί δρομολόγια από και προς το Άμστερνταμ τη Δευτέρα το πρωί, ανέφερε στον ιστότοπό της ο διευθυντής σιδηροδρόμων ProRail. Ούτε τα τρένα από / προς το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ.

Από χθες νωρίς το απόγευμα ήδη είχαν ακυρωθεί τα πρώτα δρομολόγια από / προς τον σταθμό του Άμστερνταμ. Θεωρητικά θα ξεκινούσαν τα τρένα μετά από περίπου 2 ώρες ξανά.

Όλο αυτό έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα, καθώς με τα ολλανδικά τρένα, κινούνται καθημερινά πολλές χιλιάδες κόσμου για εργασία ή βόλτα. Οι ταξιδιώτες τουρίστες που θέλαν να πάνε από και προς το αεροδρόμιο αντιμετώπισαν επίσης μεγάλα προβλήματα.

Σε κάθε περίπτωση, o NS προνόησε και υπήρχαν και υπάρχουν λεωφορεία για τη μετακίνηση των πολιτών, αλλά έχει αρκετά για να μετακινήσουν αυτό τον τεράστιο όγκο επιβατών.

«Δυστυχώς, η δυσλειτουργία IT στον σταθμό ελέγχου κυκλοφορίας της ProRail δεν έχει ακόμη επιλυθεί».

Έγινε επαναφορά των συστημάτων και αυτό δεν βοήθησε, είπε η ProRail. «Ψάχνουμε για την αιτία, η οποία είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί». Ο εκπρόσωπος χαρακτήρισε το γεγονός ότι η αιτία είναι ακόμα άγνωστη ως «εξαιρετικά ενοχλητικό. Ο αντίκτυπος είναι τεράστιος».

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks