Πολλά τρένα από/προς Αμβέρσα έχουν ακυρωθεί λόγω δυστυχήματος με θύμα ένα 5χρονο αγόρι

βέλγιο-κορονοιός

Ένα πεντάχρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό σε σήραγγα στον κεντρικό σταθμό της Αμβέρσας. Το ατύχημα συνέβη στη σήραγγα μεταξύ των σιδηροδρομικών σταθμών της Αμβέρσας -Central και Antwerp-Berchem, η οποία συνήθως είναι προσβάσιμη μόνο στο προσωπικό. 

Το αγόρι είχε πρόσφατα δηλωθεί ως εξαφανισμένο. Εξαιτίας του ατυχήματος, πολλά τρένα στο Κεντρικό σταθμό της Αμβέρσας έχουν ακυρωθεί ή έχουν καθυστερήσεις

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks

Από τις 4.15 μ.μ., η κυκλοφορία των υπόγειων τρένων έχει σταματήσει στον κεντρικό σταθμό της Αμβέρσας. Αυτό οφείλεται στο θάνατο ενός παιδιού σε σήραγγα. Πρόκειται για ένα πεντάχρονο αγόρι.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος δεν είναι ακόμη σαφείς. 

Μεγάλη διακοπή της κυκλοφορίας των τρένων

«Λόγω αυτού του τραγικού ατυχήματος, κανένα τρένο δεν μπορεί προς το παρόν να αναχωρήσει ή να σταματήσει στον όροφο -1 του κεντρικού σταθμού της Αμβέρσας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του NMBS, Dimitri Temmerman. “Υπάρχουν 4 αποβάθρες σε αυτόν τον όροφο, όπου κανένα τρένο δεν μπορεί να αναχωρήσει ή να σταματήσει αυτή τη στιγμή. Τα τρένα μπορούν ακόμα να κινούνται στους άλλους ορόφους.”

” Εάν το τρένο σας έχει ακυρωθεί, μπορείτε να πάτε στην Αμβέρσα-Μπερχέμ με ποδήλατο, με τα πόδια ή με το τραμ για να πάρετε ένα τρένο εκεί, λένε οι υπεύθυνοι του σταθμού.

Παιδιά, ελέγχετε τα APP πριν ξεκινήσετε για ένα δρομολόγιο με το τρένο – συλληπτήρια στην οικογένεια του παιδιού – είναι μια τραγική στιγμή, δυστυχώς.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks