Ολλανδία: Οικονομικά ημερήσια εισιτήρια στα τρένα για τους έφηβους από τον Σεπτέμβριο. Δωρεάν για τα παιδιά.

τρένα-gouda-sidirodromikos-stathmos

Από τον Σεπτέμβριο, τα ταξίδια με τρένο θα είναι φθηνότερα για εφήβους ηλικίας 12 έως 18 ετών. Με ένα ημερήσιο εισιτήριο, σε καλή τιμή θα μπορούν οι νεαροί να ταξιδεύουν σε όλη την Ολλανδία με το τρένο.

Η σιδηροδρομική εταιρεία NS από την 1η Σεπτεμβρίου θα βγάλει στην αγορά ένα νέο ημερήσιο εισιτήριο όπου θα μπορούν οι έφηβοι να ταξιδεύουν όλη μέρα, εκτός ωρών αιχμής, σε όλη την Ολλανδία, με 7,50 ευρώ.

Για τα παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών το εισιτήριο θα είναι δωρεάν αν συνοδεύονται.

Ο NS κατέληξε σε αυτή την απόφαση έπειτα από μια μελέτη που έδειξε ότι το 71% των νέων θα ταξίδευε πιο συχνά αν το εισιτήριο ήταν σε ελκυστική τιμή γι’ αυτούς. Η ίδια έρευνα έδειξε ότι το 57% των γονέων θα ταξίδευε πιο συχνά ως οικογένεια με το τρένο αν συνέβαινε αυτό. Ο NS οπότε πιστεύει ότι έτσι θα αυξήσει τα κέρδη του και γι’ αυτό προχωράει σε αυτή την κίνηση.

Τα νέα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα σύντομα από την εφαρμογή του NS.

Τα μαθήματα Ολλανδικών , Ελληνικών, Αγγλικών, θεάτρου κ.α. ξεκινάνε το Σεπτέμβριο για όλα τα εκπαιδευτήρια. Κάνε την εγγραφή σου τώρα.
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?