UPDATE από την υπόθεση Λιγνάδη και την υπεράσπιση του από τον Αλέξη Κούγια

κουγιας

Ο συνήγορος υπεράσπισης του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη -που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή- φανερώνει την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει μιλώντας για πολιτικοοικονομικά «παιχνίδια» και δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει πέσει «θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων».

Ο Αλέξης Κούγιας, που αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε για την υπόθεση των καταγγελιών εις βάρος του σκηνοθέτη και ηθοποιού βάζοντας στο τραπέζι νέα δεδομένα και ζητώντας να αλλάξει η ημερομηνία απολογίας του.

Ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε στο MEGA ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης «είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία έχουν σχέση με το αεροδρόμιο του Ελληνικού», χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις παρά μόνο ότι  «ο κ. Λιγνάδης χρησιμοποιείται για να καταστραφεί η Μενδώνη, η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του Ελληνικού και έθιξε τεράστια οικονομικά συμφέροντα σε Ελλάδα και εξωτερικό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης που παραχώρησε είπε πως «ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση»και το συνέδεσε λέγοντας πως «ο Λιγνάδης ήταν επιλογή της Μενδώνη».

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε «αναξιόπιστη» τη 40χρονη μάρτυρα που κατέθεσε στον ανακριτή, είπε πως ακόμα δεν έχει τη δικογραφία στα χέρια του και γι’ αυτό ζήτησε αναβολή της απολογίας μέχρι την Πέμπτη ενώ φάνηκε ιδιαίτερα καχύποπτος ως προς το ένταλμα σύλληψης.

Απειλές δέχεται η οικογένεια Κούγια μετά την ανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη

Απειλές δέχεται η οικογένεια του Αλέξη Κούγια μετά την ανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη από τον γνωστό ποινικολόγο. Ο γιος του Αλέξη Κούγια ξέσπασε στα social media, μετά το κύμα απειλών.

Η ανάρτηση του Χρήστου Κούγια:
Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου απο τον κάθε «κανένα». Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα.
Θα ήθελα να τονισώ ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. Αδιαφορούμε πλήρως για την άποψη σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ δικηγόρο στην Έλλαδα – που τυχαίνει να είναι και πατέρας μας. Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα.

Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατα συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικιγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί η καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο.

Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκάλω να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας.
Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks