Ενημέρωση για Βέλγιο και διακοπές

diakopes-velgio

Η απόφαση αναμένεται να παρθεί από το εθνικό συμβούλιο ασφαλείας ( NSC ) για το τι θα γίνει με τις διακοπές και τα ανοιχτά σύνορα πολύ σύντομα.

Για την ώρα , η μόνη επίσημη ενημέρωση που έχουμε είναι να καθυστερήσουν για περίπου 2 εβδομάδες οι Βέλγοι τις κρατήσεις για διακοπές. 8-15 Ιουνίου θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στο Βέλγιο τα νεότερα για τον τουρισμό όπου και θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας, τους ειδικούς και τις συμβουλές και παροτρύνσεις , τις υπόλοιπες χώρες της και πως θα κινηθούν.

Αυτό που ισχύει σήμερα για το Βέλγιο είναι ότι τα χερσαία σύνορα είναι κλειστά και ότι τα αεροπορικά ταξίδια που πραγματοποιούνται θα πρέπει να είναι απαραίτητα και για πολύ σημαντικούς λόγους.

Πρόθεση των αξιωματούχων του Βελγίου είναι να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις και να μη πάει “τζάμπα” η προσπάθεια που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η Ελλάδα

Η Ελλάδα ανοίγει τα ξενοδοχεία της στις 15 Ιουνίου καθώς η χώρα ξεκινά ένα πρόγραμμα επανεκκίνησης ενός από τους βασικούς και κινητήριους μοχλούς της οικονομίας μας. Όλες αυτές οι ενημερώσεις στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, ακόμα και οι εκτιμήσεις, μας αφορούν άμεσα.

Πηγή


Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks