Βέλγιο: Τι θα ισχύει για τα εμπορικά κέντρα και τους καταναλωτές

emporika-kentra-velgio

Τα εμπορικά κέντρα στο Βέλγιο ετοιμάζονται να ξανά ανοίξουν τα καταστήματα τη Δευτέρα με την εισαγωγή πολλών νέων μέτρων για τη διασφάλιση προσωπικού και κοινού.

Οι πελάτες και οι καταστηματάρχες θα πρέπει να λάβουν υπόψη μερικούς απλούς αλλά αυστηρούς κανόνες, οι οποίοι θα είναι ορατοί για όλους τους ανθρώπους από πίνακες πληροφοριών και τις ψηφιακές οθόνες που υπάρχουν στα διάφορα εμπορικά κέντρα και θα ενημερώνουν τον κόσμο.

Πάρκιγνκ

Ο χώρος στάθμευσης θα είναι περιορισμένος σε ορισμένα εμπορικά, κυρίως για να διασφαλιστεί ότι οι επισκέπτες εισέρχονται και εξέρχονται με ασφάλεια από το εμπορικό κέντρο, με ξεχωριστές εισόδους και εξόδους. Ανάλογα με το μέγεθος του εμπορικού κέντρου, μόνο ένας περιορισμένος αριθμός εισόδων θα είναι ανοιχτός για το κοινό.

Μονόδρομος

Τόσο εντός όσο και εκτός, η κατεύθυνση της κυκλοφορίας των ανθρώπων θα υποδεικνύεται από βέλη και χρωματιστά αυτοκόλλητα στο πάτωμα. “

Απολύμανση

«Όλοι οι πελάτες θα μπορούν και πρέπει να απολυμάνουν τα χέρια τους ένα αντισηπτικά που θα είναι διαθέσιμα.

Μάσκες

Τα εμπορικά κέντρα θα προσφέρουν μάσκες στους πελάτες από τα γραφεία πληροφοριών ή τα αυτόματα μηχανήματα που θα διατεθούν στο κοινό γι’αυτό τον σκοπό. Τα εμπορικά κέντρα έχουν στη διάθεση τους περισσότερες από 250.000 μάσκες. Σε ορισμένα κέντρα, οι μάσκες θα διατίθενται δωρεάν στους πελάτες, ενώ σε άλλα μέρη θα απαιτείται να πληρώσουμε μέχρι 2 ευρώ γι’αυτές.

Κοινωνική απόσταση

Επιτρέπεται μόνο 1 πελάτης ανά 10 τετραγωνικά μέτρα, για μέγιστη περίοδο 30 λεπτών. Υπάρχουν εξαιρέσεις για τα μικρότερα καταστήματα. Ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον πρέπει να είναι εγγυημένο για τους εργαζόμενους. Η κοινωνική απόσταση είναι υποχρεωτική και συνιστάται ιδιαίτερα σε κάθε πελάτη να φοράει μάσκα.

Με παρέα ; Όχι!

Mόνοι θα πρέπει να κάνουμε τις αγορές μας από εδώ και πέρα με εξαίρεση τα παιδιά που είναι κάτω των 18 ετών και άτομα που χρειάζονται λόγω προβλήματος , επιπλέον βοήθεια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks