Βέλγιο: Οι Φλαμανδικές επιχειρήσεις προειδοποιούν για οικονομική καταστροφή

xreokwpia-amsterdam-ollandia-koronoios

Η φλαμανδική εργοδοτική οργάνωση VOKA κάλεσε την κυβέρνηση να επιτρέψει την επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας το συντομότερο δυνατόν. Ο οργανισμός φοβάται ότι διαφορετικά μας περιμένει μια οικονομική καταστροφή. Μία στις πέντε εταιρείες πιστεύει ότι θα απολύσει προσωπικό.

Ο επικεφαλής της Voka Hans Maertens είπε στο VRT ότι οι εταιρείες και το προσωπικό του είναι έτοιμοι: «Ας ξεκινήσουμε ξανά τις επιχειρήσεις μας! Επιτρέψτε στις επιχειρήσεις που μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών να ανοίξουν ξανά. Μην περιμένετε. Όσο περισσότερο χρειάζεται, τόσο περισσότερο η οικονομία αιμορραγεί και η προσωρινή ανεργία θα γίνει μόνιμη για όλο και περισσότερους ανθρώπους. “

Μια έρευνα ανάμεσα σε χίλιες φλαμανδικές επιχειρήσεις έδειξε ότι ένας στους πέντε φοβάται ότι θα πρέπει να απολύσει προσωπικό. Ένας στους τέσσερις δεν ξέρει αν θα μπορεί να διατηρήσει όλο το προσωπικό του. Σε μια πιο αισιόδοξη σημείωση, η έρευνα αποκάλυψε επίσης το 85% των επιχειρήσεων δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να κάνουν τους χώρους εργασίας ασφαλείς για το προσωπικό και τους πελάτες. Μόνο το 4% δήλωσε ότι δεν ήταν έτοιμοι για επανεκκίνηση.

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

Πηγή: VRT

Εγγραφόμαστε στο Newsletter του SuperGreeks για Tips & Tricks, Επικαιρότητα, προσφορές, διαγωνισμούς κ.α.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks