Περισσότερα από 6000 άτομα συμμετείχαν στην πορεία των Βρυξελλών για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

H εκδήλωση ξεκίνησε και τελείωσε με μια σειρά από ομιλίες και ένα ηχηρό μήνυμα κατά του σεξισμού! Περισσότεροι από 6000 άνθρωποι παρευρέθησαν στην κεντρική πλατεία για να περπατήσουν στην πόλη και να παρακολουθήσουν τις ομιλίες. Σύμφωνα με την αστυνομία ο ακριβής αριθμός των παρευρισκομένων στην εκδήλωση ήταν 6300 άνθρωποι.

“Μέσα από την φετινή εκδήλωση το σωματείο και οι άλλες οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών θέλουν να φωνάξουν και δείξουν την αλληλεγγύη τους στις γυναίκες που αγωνίζονται στο Μεξικό, τη Χιλή, το Σουδάν, την Αλγερία, τη Ρωσία, εναντίον φασιστικών και καταπιεστικών καθεστώτων”, ανέφεραν οι διοργανωτές.

SuperGreeks: Καλό είναι αυτές οι εκδηλώσεις να γίνονται και συχνότερα, ώστε όλος ο κόσμος να αφουγκραστεί ένα ζήτημα που υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων και μέχρι και σήμερα κάτι το αυτονόητο, δυστυχώς δεν είναι. Όλοι ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, εθνικότητας, ομάδος, είμαστε ίδιοι! Ολόίδιοι! Να σταματήσει ο σεξισμός και ο φυλετικός ρατσισμός. Να σταματήσει οποιασδήποτε μορφής ρατσισμός, εχθές κιόλας. Είναι μη – αποδεκτό για την κοινωνία και το 2020 να είναι κάποιος ρατσιστής.

Διαβάστε το άρθρο μας για την παγκόσμια ημέρα των γυναικών

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks