Απευθείας πτήσεις και πάλι μεταξύ Βελγίου και Νότιας Αφρικής

νότια-αφρική-βέλγιο

Όσοι αγαπάτε τα ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς και πιο συγκεκριμένα στην Αφρική, αυτή η πληροφορία θα σας φανεί χρήσιμη και σίγουρα θα σας χαροποιήσει, μιας και ξανά ξεκινάνε οι απευθείας πτήσεις από Βέλγιο προς Νότια Αφρική.

H Air Belgium θα πετάει 2 φορές την εβδομάδα από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών προς το Γιοχάνεσμπουργκ και το Κέιπ Τάουν. Μέσω μιας συνεργασίας με τη νοτιοαφρικανική αεροπορική εταιρεία Air Link, οι επιβάτες μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε άλλους προορισμούς στην αφρικανική ήπειρο.

Σύμφωνα με τον Νίκο Τερζάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Air Belgium, αυτές είναι οι πρώτες απευθείας πτήσεις μεταξύ Βελγίου και Νότιας Αφρικής εδώ και περισσότερα από τριάντα χρόνια. “Το Βέλγιο είναι ο έκτος εμπορικός εταίρος της Νότιας Αφρικής, σχεδόν 200 εταιρείες βρίσκονται ή έχουν υποκαταστήματα εκεί. Πολλοί Βέλγοι επίσης ζουν ή εργάζονται εκεί.”

Σύμφωνα με την εταιρεία, περίπου 60.000 επιβάτες ετησίως αναχωρούν από τις Βρυξέλλες για τη Νότια Αφρική. Μέχρι τώρα οι κάτοικοι Βελγίου αν θέλαν να ταξιδέψουν στην Νότια Αφρική θα έπρεπε να πάνε σε αεροδρόμια της Γερμανίας ή του Άμστερνταμ ή της Ζυρίχης.

Η Air Belgium θα εκτελεί τις πτήσεις από και προς τη Νότια Αφρική με αεροσκάφη Airbus A330neo. Το φθηνότερο εισιτήριο (με επιστροφή) κοστίζει 553 ευρώ για το Γιοχάνεσμπουργκ και 722 ευρώ για το Κέιπ Τάουν.

Για τους κατοίκους Βελγίου γίνεται πλέον εύκολο το να ταξιδέψουν σε μέρη τόσο μακρινά και διαφορετικά. Αξίζουν αυτά τα ταξίδια.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks