Βέλγιο: Πορτοκαλί ταξιδιωτικός κωδικός για 3 γεωγραφικά διαμερίσματα της Ολλανδίας

portokali-taksidia-koronoios

Το Βέλγιο έχει εκδώσει πορτοκαλί ταξιδιωτικό κωδικό για τα γεωγραφικά διαμερίσματα του Noord-Holland, Zuid-Holland και Zeeland λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοιού.

Ο πορτοκαλί ταξιδιωτικός κωδικός σημαίνει ότι οι Βέλγοι που έχουν επισκεφθεί αυτά τα γεωγραφικά διαμερίσματα στην Ολλανδία θα πρέπει με την επιστροφή τους να κάνουν τεστ και να μείνουν σε καραντίνα για 2 εβδομάδες στο σπίτι τους. Την προηγούμενη εβδομάδα οι Κάτω Χώρες εξέδωσαν πορτοκαλί κωδικό για το γεωγραφικό διαμέρισμα της Αμβέρσας.

Η αύξηση των ταξιδιωτικών προειδοποιήσεων περιπλέκει την κατάσταση στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών, ιδίως στο Baarle Nassau / Hertog, το οποίο εκτείνεται στα σύνορα και των οποίων οι κάτοικοι υπόκεινται πλέον σε διαφορετικούς κανόνες, ανάλογα με το πού βρίσκονται. Το Βέλγιο, για παράδειγμα, απαιτεί μάσκες προσώπου να φοριούνται σε καταστήματα, σε αντίθεση με την Ολλανδία.

Το Βέλγιο, όπου ο αριθμός των θετικών τεστ κορονοιού αυξάνεται κατά περίπου 500 την ημέρα, εξέδωσε επίσης έναν κόκκινο ταξιδιωτικό κωδικό για τμήματα της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Βρετανίας, της Βουλγαρίας και της Ελβετίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks