Βέλγιο: Ποδήλατα – δόλωμα ρίχνουν στη φάκα επίδοξους ληστές στη Γάνδη

Βέλγιο-Ποδήλατο-Κλοπές

Από τον Νοέμβριο, στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στη Γάνδη χρησιμοποιούνται και πάλι ποδήλατα δόλωμα για να πιάνονται οι επίδοξοι ληστές. Τα ποδήλατα αυτά είχαν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν, αλλά το πρόγραμμα είχε σταματήσει.

Η Γάνδη είναι μια πόλη όπου το ποδήλατο είναι ο βασιλιάς της μεταφοράς και όπου η κλοπή του είναι δυστυχώς πολύ συχνή. Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, η πόλη της Γάνδης χρησιμοποιεί πλέον ποδήλατα – δόλωμα. Πρόκειται για ποδήλατα που μοιάζουν με τα συνηθισμένα, αλλά είναι εξοπλισμένα με σύστημα παρακολούθησης GPS. Αυτό επιτρέπει στον καθένα να εντοπίζει το ποδήλατο όπου και αν αυτό βρίσκεται μετά την κλοπή.

Τέσσερις ληστές συνελήφθησαν σε 9 ημέρες

Αυτά τα ποδήλατα δόλωμα χρησιμοποιήθηκαν και στο παρελθόν, αλλά λόγω τεχνικών προβλημάτων με το σύστημα παρακολούθησης, η χρήση τους είχε σταματήσει για λίγο. Ωστόσο από τις αρχές Νοεμβρίου όλα λειτουργούν ξανά, και αυτό συνιστά επιτυχία γιατί σε 9 ημέρες κλέφθηκαν 5 ποδήλατα και στο διάστημα αυτό πιάστηκαν τέσσερις από τους επίδοξους ληστές σύμφωνα με τα στοιχεία.

Μέρη που ευνοούν την κλοπή ποδηλάτων

Η αστυνομία επιμένει ότι τα θύματα πρέπει να αναφέρουν πάντα τις κλοπές ποδηλάτων. “Οι άνθρωποι πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν αυτό, είναι ο μόνος τρόπος για να γνωρίζουμε πού κλέβονται πιο συχνά τα ποδήλατα” τονιζουν εκπρόσωποί της.
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?