Βέλγιο-Βρυξέλλες: Δημιουργούν 40χιλιόμετρα ποδηλατόδρομο λόγω κορονοιού

Επιπλέον δρόμοι ποδηλασίας 40 χιλιομέτρων θα δημιουργηθούν στην περιφερειακή επικράτεια των Βρυξελλών για τη διευκόλυνση των ροών των δημόσιων μεταφορών καθώς η χώρα αρχίζει σταδιακά να άρει το κλείδωμα του ιού των κορωνών.

texnites-udraulikoi-vrukselles
H perfect wall είναι μια τεχνική εταιρεία με έδρα τις Βρυξέλλες.
Αναλαμβάνουμε παντός τύπου γενικές ανακαινίσεις και τεχνικές εργασίες. Υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, γυψοσανίδες, πλακάκια, ελαιοχρωματισμοί, πλακάκια κ.α. – Πληροφορίες επικοινωνίας στο SuperGreeks.

«Τις επόμενες εβδομάδες, θα εγκαταστήσουμε 40 χιλιόμετρα νέων ποδηλατικών διαδρομών», δήλωσε ο υπουργός των Βρυξελλών Έλκ Βαν ντεν Μπράντ στα ΜΜΕ.

«Η κατάσταση δεν θα είναι τέλεια, αλλά ποτέ δεν έχουν κατασκευαστεί τόσες πολλές διαδρομές ποδηλασίας στις Βρυξέλλες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα», πρόσθεσε ο υπουργός.

Στους πιο πολυσύχναστους δρόμους των Βρυξελλών θα δημιουργηθούν επίσης δρόμοι για το ποδήλατο.

Κάνε την εγγραφή σου στο SuperGreeks. Ενημερώσου για το Benelux στην Ελληνική γλώσσα.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να προετοιμάσουν όλη την υποδομή με τους ποδηλατοδρόμους πριν οι άνθρωποι επιστρέψουν ξανά στις εργασίες τους και πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα ΜΜΜ για τη μετακίνηση τους μαζικά. Ο στόχος άλλωστε είναι η αποσυμφόρηση των ΜΜΜ.

«Τα λεωφορεία, τα τραμ, το μετρό και τα τρένα δεν είναι έτοιμα να κυκλοφορήσουν με πλήρη χωρητικότητα», δήλωσε ο Van Den Brandt, προσθέτοντας ότι το δίκτυο δημόσιων μεταφορών χρειάζεται να «προσαρμοστεί» προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής κοινωνική απόσταση μεταξύ των ανθρώπων.

Πηγή :Brusselstimes

Kάνουμε like στη σελίδα facebook του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Benelux και την Ελλάδα, στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks