Ολλανδία: Ανάπτυξη ξανά της βιομηχανίας έπειτα από έξι μήνες συρρίκνωσης

ολλανδία-βιομηχανία

Η ολλανδική βιομηχανία ανακάμπτει από την κρίση μετά από μήνες μείωσης της παραγωγής. Για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού, ο δείκτης διαχειριστών αγορών NEVI αυξήθηκε σε 52,3 τον Αύγουστο. Μια τιμή πάνω από 50 μας δείχνει ανάπτυξη.

Οι διαχειριστές αγορών εταιρειών είναι οι πρώτοι που εντοπίζουν εάν η βιομηχανική παραγωγή αυξάνεται ή συρρικνώνεται και προσαρμόζει ανάλογα την αγορά πρώτων υλών, ανταλλακτικών και παραγωγής. Ο Αύγουστος ήταν ένας θετικός μήνας. Υπήρξαν πολλές εξαγωγικές παραγγελίες, υπήρξε αύξηση στις τιμές τις αγοράς και πώλησης, η δραστηριότητα στην αγορά ήταν μεγάλη ξανά.

Τι σχολίασε το David Kemps από την ABN

Μπορεί να φαίνεται ότι είμαστε στο καλύτερο σημείο μιας κρίσης, αλλά η προσοχή παραμένει απαραίτητη, λέει ο David Kemps από την ABN Amro. “Η κρίση δεν έχει τελειώσει ακόμα.” Η ζήτηση είναι ακόμα χαμηλή και η βιομηχανική παραγωγή εξακολουθεί να βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο από ό, τι πριν από την κρίση με τον κορονοιό.

ellinika-proionta-ollandia
Πλήρη ποικιλία Ελληνικών προϊόντων για εστιατόρια και επαγγελματικές κουζίνες- Εκατοντάδες κωδικούς επώνυμων και μη Ελληνικών Brands για μεταπώληση σε ντελικατέσεν και τρετερί- Παροχή συμβουλών για αύξηση πωλήσεων ή ανοίγματος νέων καταστημάτων.

Ανεργία, μείωση των επενδύσεων, λιγότερες καινοτομίες

Οι εταιρείες, σε κάθε περίπτωση, βλέπουν ότι η κρίση του κορονοιού θα έχει μακροπρόθεσμα αρνητικές συνέπειες στις δραστηριότητες και τον κύκλο εργασιών τους. Αναμένονται, αρκετές απολύσεις και άρα αύξηση της ανεργίας, μείωση της παραγωγής, μείωση των επενδύσεων και μικρότερη δραστηριότητα σε καινοτόμες ιδέες.

Πηγή:NOS

vaftistika-gamoi-germania
Είδη γάμου και βάπτισης σε Ολλανδία, Βέλγιο και Γερμανία

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks