Πρόταση: Virtual Tour στο Rijksmuseum

rijksmuseum-Άμστερνταμ-μουσεία

Αν δεν έχεις τι άλλο να κάνεις αυτές τις ημέρες της καραντίνας στο σπίτι σου και θέλεις να πας μια βόλτα νοερά στη μουσεία, η Ολλανδία έχει μερικά από αυτά που μπορείς να τα επισκεφτείς διαδικτυακά! Ένα από τα δικά μας αγαπημένα μουσεία που όσες φορές και να πας , πρέπει και θέλεις να ξανά πας, είναι το Rijksmuseum.

Με αφορμή την καραντίνα θα ήταν ουσιαστικό να εξασκήσουμε το μυαλό μας και να ασκηθούμε πνευματικά.

Το Google arts & culture μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στα μουσεία για να τα ανακαλύψουμε απομακρυσμένα αυτή τη φορά. Η ανάλυση των φωτογραφιών φανταστική. Οι επεξηγήσεις, τα zoom, η ευκρίνεια της φωτογραφίας, όλα τέλεια για ένα μοναδικό διαδικτυακό τουρ στους πίνακες του μουσείου.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα στους χώρους του μουσείου. Το Rijksmuseum είναι πολύ μεγάλο και μόλις προσφάτως ανακαινισμένο. Κατά τη δική μας αισθητική και άποψη είναι το καλύτερο μουσείο του Άμστερνταμ και ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης και του κόσμου.

Εδώ μπορείς να κάνεις το Virtual Tour σου στο Rijksmuseum!

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Rijksmuseum

Την ίδια βόλτα μπορείτε να κάνετε και σε περισσότερα μουσεία της Ολλανδίας, του Βελγίου και της υπόλοιπης Ευρώπης. Εμείς απλά επιλέξαμε το αγαπημένο μας.

Δες περισσότερα μουσεία σε όλη την Ευρώπη..

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks