Ή μήπως να πάμε αυτό το ΣΚ στις Βρυξέλλες

βρυξέλλες

Αγαπάμε Βρυξέλλες και πηγαίνουμε συχνά. Πάντα αξίζει μια απόδραση στις Βρυξέλλες για 1,2 ή και 3 μέρες. Πάμε να δούμε τι καλά θα κάνουμε αν αποφασίσουμε να πάμε στις Βρυξέλλες αυτό το ΠΣΚ.

Παρασκευή 30/9

Ρεμπέτικη βραδιά και εννοείται θα είμαστε εκεί. Η αγαπημένη μας ρεμπέτικη KOMPANIA έρχεται από την Ελλάδα στις Βρυξέλλες για μια εμφάνιση στο Le Baixu!

EAT festival, Gare Maritime, Aπό Πέμπτη έως Κυριακή

To Εat festival, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών, περίπου 60 σεφ θα σας φέρουν μια γεύση από τις καλύτερες που προσφέρονται στις Βρυξέλλες.

Αναζητήστε το περίπτερο «Soeurs» για απολαυστικά τυριά, ζήστε τη ριζοσπαστική γαστρονομία του «Barge» και ολοκληρώστε τα όλα στο «Life is Beautiful» με πρωτότυπα κοκτέιλ για να καθαρίσετε την παλέτα σας από όλα τα υπέροχα φαγητά που θα έχετε δοκιμάσει πιο πριν. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€ και περιλαμβάνουν πρόσβαση και για τις τέσσερις ημέρες, καθώς και άλλα κεράσματα.

Dinner στο σκοτάδι

Πολλά εστιατόρια σε όλη την πόλη συμμετέχουν σε μια δράση / διαμαρτυρία για τα αυξημένα τιμολόγια της ενέργειας. Τα μαγαζιά που θα συμμετέχουν σε αυτή τη δράση σβήνουν τα φώτα και το αέριο και σας προσκαλούν για μια μοναδική εμπειρία.

Στη δράση συμμετέχουν από απλά, φτηνά μαγαζιά μέχρι πολυτελή, ακριβά εστιατόρια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ !

Μαραθώνιος Βρυξελλών

Αν τρέχεις και εσύ στα 10km του μαραθωνίου των Βρυξελλών στείλε μας ένα μήνυμα να συναντηθούμε από πριν. Μέλος μας θα τρέχει στα 10km.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για τον μαραθώνιο στις Βρυξέλλες!

Αν πάλι δεν τρέχεις στον μαραθώνιο, είναι πάντα μια καλή ιδέα να τον παρακολουθήσεις. Θα έχει αρκετό κόσμο με πάρα πολλούς αθλητές από όλο τον κόσμο. Ο μαραθώνιος ξεκινάει από το Atomium και τελειώνει στο γήπεδο του ματωμένου τελικού, το χέιζελ – διαβάστε εδώ την ιστορία αυτού του θρυλικού γηπέδου!

Για να διαβάσετε τις προτάσεις μας γι’ αυτό το ΠΣΚ από Αμβέρσα, διαβάστε εδώ!

Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε εκδρομή από Άμστερνταμ – Ρότερνταμ για τις Χριστουγεννιάτικες Βρυξέλλες #StayTuned

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks