Διαγωνισμός στις Βρυξέλλες για τον καλύτερο κήπο ή μπαλκόνι με λουλούδια

βρυξέλλες-λουλούδια

Για την 46η έκθεση των λουλουδιών στις Βρυξέλλες, ο δήμος καλεί τους κατοίκους να διακοσμήσουν τα μπαλκόνια, τους μπροστινούς κήπους και τις προσόψεις των σπιτιών με εποχιακά λουλούδια, αναφέρει η Bruzz.

Οι πολίτες έχουν προθεσμία έως την 1η Ιουλίου για να συμμετάσχουν στον ετήσιο διαγωνισμό, ο οποίος προσφέρει ένα χρηματικό έπαθλο για την καλύτερη έκθεση λουλουδιών.

Ο στόχος του διαγωνισμού είναι να φέρει η φύση, το πράσινο και η περισσότερη ομορφιά στους δρόμους των Βρυξελλών και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να περνούν χρόνο στην κηπουρική, αντί να κάθονται πίσω από τις οθόνες τους.

Τα πρόσθετα λουλούδια και το φύλλωμα τους θα κάνουν την πόλη πιο ευχάριστο μέρος για να ζεις, θα αυξήσουν τον πληθυσμό των πουλιών, των πεταλούδων και των μελισσών και θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην άγρια ​​ζωή και την ποιότητα του αέρα. 

«Με τον ετήσιο διαγωνισμό, προσκαλούμε τους ανθρώπους των Βρυξελλών να φωτίσουν την πόλη μας με λουλούδια», λέει η Zoubida Jellab (Ecolo). «Καλούμε λοιπόν τους κατοίκους των Βρυξελλών να αφήσουν τον υπολογιστή ή την τηλεόρασή τους για το φύτεμα επιλεγμένων λουλουδιών».

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks