Εννέα νέοι προορισμοί διαθέσιμοι από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών αυτό το καλοκαίρι

αεροδρόμιο-πτήσεις

Όσοι ζούμε Βέλγιο ήρθε η ώρα να κανονίσουμε τα ταξίδια μας για το καλοκαίρι. Άλλοι θα πάνε από Βέλγιο- Ελλάδα ή σε κάποιον ηλιόλουστο προορισμό, ενώ άλλοι θα προτιμήσουν τις εναλλακτικές διακοπές σε εναλλακτικούς προορισμούς.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι νέοι προορισμοί που προστέθηκαν από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών θα επιτρέψει στους ταξιδιώτες να πετούν σε εννέα νέους προορισμούς αυτό το καλοκαίρι, με έως και 58 αεροπορικές εταιρείες να έχουν προγραμματιστεί να χρησιμοποιήσουν τη βάση Zaventem κατά την περίοδο αιχμής των διακοπών.

Θα υπάρχουν συνολικά 175 απευθείας δρομολόγια διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, μεταφέροντας επιβάτες στη Βόρεια Αφρική, τη Βόρεια Αμερική και πολλά, διαφορετικά μέρη της Ευρώπης, ανακοίνωσε το αεροδρόμιο.

Νέοι προορισμοί αυτό το καλοκαίρι περιλαμβάνουν το Τορόντο στον Καναδά, την Τυνησία, καθώς και τις πόλεις Bejaia, Constantine, Oran και Tlemcen στην Αλγερία. Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να μείνουν στην Ευρώπη θα μπορούν να πετούν απευθείας στο Billund στη Δανία, στη Σεβίλλη στην Ισπανία και στο Kayseri στην Τουρκία. Νέοι προορισμοί -ενδιαφέροντες προορισμοί.

Εκτός από το Τορόντο και το Μόντρεαλ, το δίκτυο μεγάλων αποστάσεων που αναχωρεί από τις Βρυξέλλες θα σας επιτρέψει να ταξιδέψετε στις Ηνωμένες Πολιτείες (Νέα Υόρκη, Νιούαρκ, Σικάγο, Ουάσιγκτον), τη Δομινικανή Δημοκρατία (Πούντα Κάνα), το Μεξικό (Κανκούν), την Κούβα (Varadero) καιψΤζαμάικα (Montego Bay).

Η Air Canada θα ξεκινήσει πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις προς το Τορόντο από την 1η Αυγούστου, γεγονός που θα αυξήσει την προσφορά της στον Καναδά σε δώδεκα πτήσεις την εβδομάδα, επιπλέον της καθημερινής πτήσης προς το Μόντρεαλ.

Τι λέτε; Που πάμε SuperGreeks?

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks