[Ολλανδία- Breaking] Χαλάρωση των μέτρων – Ανοίγουν τα επαγγέλματα επαφής!

αισθητικοί-ολλανδία-κορονοιός

Σύμφωνα με πηγές από τη Χάγη και το ρεπορτάζ από το NOS, ξανά ανοίγουν τα επαγγέλματα επαφής στην Ολλανδία, αλλά παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας ως μέτρο για την αντιμετώπιση του κορονοιού.

Για να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού της Ολλανδίας με LIVEBLOG από τους SuperGreeks

aisthitikos-ollandia
Στο Anagenesis Beauty Secrets σας περιμένει ένας χώρος μοντέρνος , σύγχρονος και ευχάριστος για να απολαύσετε όλες τις θεραπείες περιποίησης και βελτίωσης του προσώπου. 

Είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες ότι ξανά ανοίγουν τα κομμωτήρια, αλλά όλα δείχνουν ότι ανοίγουν και κάποια από τα υπόλοιπα επαγγέλματα επαφής. Αισθητικοί και κάποια από τα υπόλοιπα επαγγέλματα επαφής από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ξανά ανοίγουν.Επαναλαμβάνουμε… Λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε στη συνέντευξη τύπου – οι οριστικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν εκεί.

nyxia-ollandia-manicure-pedicure
Ένας ζεστός και όμορφος χώρος, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα μανικιούρ ή και ένα πεντικιούρ, με εξαιρετική προσοχή στις λεπτομέρειες ώστε να έχετε ένα όμορφο και άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα! 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα ανοίξει ξανά εν μέρει. Για νέους και ενήλικες θα επιτρέπονται και πάλι τα ομαδικά αθλήματα.

Οι πιέσεις είναι μεγάλες και από άλλους επαγγελματίες για να ξανά ανοίξουν -Πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι τις 19:00 όπου ο πρωθυπουργός Μάρκ Ρούτε θα ανακοινώσει την χαλάρωση των μέτρων.

Τα καταστήματα λιανικής πιέζουν επίσης και απειλούν με άνοιγμα παρά την όποια απόφαση!

makeup-Ολλανδία-axana
Το μακιγιάζ είναι τέχνη.. δημιουργία.. φαντασία.. πολλά χρώματα.. πάνω σε ένα καμβά, που είναι φυσικά το πρόσωπο σας!

15:30 – Τα γυμναστήρια δεν ανοίγουν με ότι προκύπτει από το ρεπορτάζ ως τώρα…

Δεν είναι τίποτα οριστικό και επίσημο – ότι είναι θα ανακοινωθεί στη συνέντευξη τύπου στις 19:00 (Oι SuperGreeks θα καταγράψουν με LIVEBlogging τη συνέντευξη τύπου-Μείνετε συντονισμένοι)!

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks