Χαλάρωση μέτρων αναμένεται να ανακοινωθεί στη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού της Ολλανδίας

Χαλάρωση των μέτρων αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο στη συνέντευξη τύπου – κλειστή θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν η εστίαση.

Ψάχνεις για Έλληνες μεταφραστές στην Ολλανδία;

Όλα δείχνουν ότι από το Σάββατο θα ξανά επιστρέψουμε στα μη απαραίτητα καταστήματα κατόπιν ραντεβού από το Σάββατο. Για παράδειγμα, μπορούν θα μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού με τον κομμωτή ή με άλλα επαγγέλματα επαφής.

 Θα υπάρχουν περιορισμοί στο ωράριο λειτουργίας. 

Οι πηγές της Χάγης αναφέρουν ότι το υπουργικό συμβούλιο έχει καταλήξει σε γενική συμφωνία για χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό. 

Στα ατομικά αθλήματα, για παράδειγμα στα γυμναστήρια, θα είναι και πάλι εφικτό να πάμε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κλάδος της εστίασης και του πολιτισμού θα παραμείνει προς το παρόν κλειστός. 

Οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές σε περισσότερα σημεία και πρέπει να είναι τουλάχιστον του «τύπου 2» (χειρουργικές στοματικές μάσκες).

Το υπουργικό συμβούλιο εξακολουθεί να ανησυχεί για τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους. Για να αποφευχθεί η υπερβολική αναστάτωση στην κοινωνία, το υπουργικό συμβούλιο εξετάζει τη χαλάρωση των κανόνων καραντίνας για τα άτομα που εργάζονται σε κομβικά και σημαντικά επαγγέλματα.

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks