Ουκρανία: Ο Πούτιν ανακοίνωσε την ρωσική εισβολή [ΒΙΝΤΕΟ]

πουτιν-πόλεμος-ρωσσία-ουκρανία

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε μέσω διαγγέλματος το πρωί της Πέμπτης πως η Ρωσία εισβάλλει στην ανατολική Ουκρανία. Προειδοποίησε εναντίον οποιασδήποτε ξένης ανάμιξης.

Εκρήξεις σε Κίεβο και Μαριούπολη.

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks

Με έκτακτο διάγγελμα ανακοίνωσε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ο Βλαντιμίρ Πούτιν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (24/02).

Ο Ρώσος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι διέταξε στρατιωτική επιχείρηση στην ανατολική Ουκρανία για την υπεράσπιση των περιοχών που βρίσκονται στα χέρια των αυτονομιστών.

«Αποφάσισα να διεξαχθεί στρατιωτική επιχείρηση», δήλωσε στο έκτακτο τηλεοπτικό διάγγελμά του λίγο πριν από τις 05:00 (ώρα Ελλάδας).

Ο Β. Πούτιν είπε ότι η χώρα του δεν μπορούσε να ανεχθεί αυτές που αποκάλεσε απειλές από την Ουκρανία και προειδοποίησε εναντίον οποιασδήποτε ξένης ανάμιξης, προειδοποιώντας ότι εάν υπάρξει η Μόσχα θα ανταποδώσει αμέσως, μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Είπε ότι οι συνθήκες απαιτούσαν την ανάληψη αποφασιστικής δράσης από τη Ρωσίακαι διαβεβαίωσε πως σκοπός δεν είναι η επιβολή κατοχής. Αξίωσε οι ουκρανοί στρατιώτες να καταθέσουν τα όπλα και να πάνε σπίτια τους.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πρόσθεσε πως την ευθύνη για την όποια αιματοχυσία ακολουθήσει θα την έχει το «ουκρανικό καθεστώς».

Στο παρακάτω video θα δείτε τα ρωσικά στρατεύματα να περνούν τα ουκρανικά σύνορα

Σχόλιο από SG: Το άμεσο ζητούμενο τώρα είναι να μη χυθεί άλλο αίμα και να σιγήσουν τα όπλα.

Διαβάστε ακόμα

ΟΗΕ σε Ρωσία: “Εν ονόματι της ανθρωπότητας, σταματήστε αυτόν τον πόλεμο”

Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε από το SuperGreeks όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την Ουκρανία.

Tο supergreeks.eu είναι ανεξάρτητο και δε λαμβάνει κρατική ή άλλη χρηματοδότηση. Με το SuperGreeks η μετανάστευση έγινε πρακτικά ευκολότερη, αλλά και περισσότερο όμορφη.

Η οικονομική σας συνεισφορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να παρέχουμε περισσότερα χρήσιμα και ουσιαστικά άρθρα, καθώς και άρθρα σε βάθος σχετικά με τη ζωή στο εξωτερικό. Θα μας βοηθήσετε να απαντάμε καθημερινά στα δεκάδες μηνύματα που δεχόμαστε από συνανθρώπους μας στο SupporT του SuperGreeks και να βοηθάμε τις ελληνικές επιχειρήσεις. Θα μας βοηθήσεις να δημιουργήσουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

Μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω Ideal, Bancontact, SOFORT, πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

Amount

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks