Ο καιρός και μέρη της Γερμανίας για να βρείτε χιόνι έως 40 cm

Γερμανία-χιόνια

Έντονες χιονοπτώσεις σε όλη την επικράτεια της Γερμανίας είχε αυτή την εβδομάδα. Η χιονόπτωση αναμένεται να κοπάσει τις επόμενες ημέρες, αν και η θερμοκρασία θα πέσει και ακόμα περισσότερο.

Οι χιονοπτώσεις έχουν δημιουργήσει χάος σε ορισμένα μέρη στη Γερμανία και ιδιαίτερα τη χθεσινή ημέρα το πρωί όπου μποτιλιαρίσματα χιλιομέτρων δημιουργήθηκαν.

Χιόνι!

Όσοι αγαπάτε το χιόνι (όπως εμείς που ζούμε και αναπνέουμε για άσπρες ημέρες) θα χιονίσει αρκετά και έχει χιονίσει ήδη στη Νότια Γερμανία- από τον Μέλανα Δρυμό μέχρι τις Άλπεις θα συναντήσετε από 10 – 30 εκατοστά χιόνι. Στο Upper Allgäu και το Werdenfelser Land τα χιόνια θα φτάσουν έως και τα 40 εκατοστά.

Στην υπόλοιπη χώρα

Στην υπόλοιπη χώρα δε θα υπάρχουν βέβαια αυτές οι έντονες χιονοπτώσεις. Για παράδειγμα θα έχουμε ηλιοφάνεια σε αρκετά μέρη και χιονόνερο στα ανατολικά της χώρας.

Ωστόσο, οι θερμοκρασίες θα είναι παντού χαμηλές από 0 έως 4 βαθμούς κελσίου κατά τη διάρκεια της ημέρας και μείον τις νύχτες, συμπεριλαμβανομένου του Αμβούργου, του Βερολίνου και της Φρανκφούρτης.

Από Παρασκευή έως Κυριακή, ο παγετός αναμένεται σε πολλά μέρη κατά τη διάρκεια της ημέρας, με κάποιες βροχοπτώσεις και σε άλλα μέρη χιονόνερο και χιόνι. Ωστόσο, ο ήλιος αναμένεται να μας συντροφεύει σε αρκετές πόλεις και επαρχίες της Γερμανίας.

SuperGreeks μου, προσέχουμε με το αυτοκίνητο – οι δρόμοι είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι αυτή την εποχή. Αποφεύγουμε τα μέρη με πολλούς τουρίστες.

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks