Γερμανία: Όσα πρέπει να ξέρεις για την αίσθηση του χιούμορ εκεί!

αστείο-χιούμορ-funny

Χρειάζεστε βοήθεια για την κατανόηση της αίσθησης του χιούμορ των Γερμανών; Πολύ αστείο. Οι Γερμανοί παίρνουν πολύ στα σοβαρά το χιούμορ τους. Δεν πρόκειται για αστείο.

Οι Γερμανοί χρησιμοποιούν το χιούμορ, για να συμβιβαστούν με τις αναποδιές και τις δυσκολίες της ζωής. Οι περισσότεροι από αυτούς γνωρίζουν, ότι τα καλύτερα σχέδια που έχουν κατά νου, πιθανότατα θα καταρρεύσουν σαν ένας πύργος από τραπουλόχαρτα. Εάν περισσότερα από τρία πράγματα πάνε καλά, διαδοχικά, σε μια ημέρα, τότε μιλάμε για μαγικές δυνάμεις!

Το χιούμορ των Γερμανών δεν είναι εύκολο να μεταφραστεί. Μάλιστα, τα περισσότερα γερμανικά αστεία, όταν μεταφράζονται στα Αγγλικά, παύουν να είναι αστεία. Αν μάθεις λίγα Γερμανικά, σύντομα θα συνειδητοποιήσεις ότι πολύ χιούμορ που συνοδεύει τη ζωή των Γερμανών. Βέβαια, το χιούμορ τους βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με το περιβάλλον, στο οποίο βρίσκονται. Υπάρχει συγκεκριμένος χώρος και χρόνος για αστεία. Δε μπορείς να πεις ανέκδοτα στο αφεντικό σου, για παράδειγμα. Επιπλέον, η ειρωνεία σπάνια χρησιμοποιείται και μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί ως σαρκασμός και κοροϊδία.

Παρόμοια άρθρα

10 facts για τη Γερμανία

5 must-have εφαρμογές για όσους μένουν στη Γερμανία

Το κόστος διαβίωσης στη Γερμανία

Το γερμανικό χιούμορ τείνει να είναι εύστοχο. Ενώ άνετα θα γελάσουν με άλλους και ειδικά με την ατυχία των άλλων, η αλλοιωμένη τους αυτοπεποίθησή, δεν τους επιτρέπει να αυτοσαρκαστούν.

Δεν είναι ότι δεν υπάρχει χιούμορ στη Γερμανία, αλλά δεν συνηθίζεται στους χώρους εργασίας. Στον ελεύθερο χρόνο τους οι άνθρωποι γελάνε πολύ. Αλλά το χιούμορ στη δουλειά είναι περιορισμένο. Οι άνθρωποι λένε πως θέλουν να διασκεδάζουν στη δουλειά, χωρίς όμως να κινδυνεύουν να τη χάσουν και χωρίς να χάνεται η σοβαρότητα.

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?