Φέτος τα Χριστούγεννα πηγαίνουμε Μπριζ (Bέλγιο)

βελγιο-μπριζ-χριστούγεννα

Βέλγιο και Χριστούγεννα σημαίνει παραμυθένια τοπία, ζεστό κρασί, τοπικά εδέσματα, χρώματα, μουσικές και πολλές εκδηλώσεις. Η Μπριζ είναι ίσως η ομορφότερη πόλη του Βελγίου, με 2 χριστουγεννιάτικες αγορές, παγοδρόμιο και το wintergloed. Το Βέλγιο φημίζεται για τα Χριστούγεννα και τα Χριστουγεννιάτικα χωριά του.

Πάμε να δούμε παρακάτω αναλυτικά

Winterglow 

Χριστούγεννα στην Μπριζ – Βέλγιο

Οι περισσότεροι, ίσως, δε γνωρίζετε για την ύπαρξη του Winterglow τα Χριστούγεννα στην Μπριζ.Μια υπέροχη χειμωνιάτικη εμπειρία. Ένας παραμυθένιος δρόμος 2,4 χιλιομέτρων με 8 εκθέματα ! Η διαδρομή θα ξεκινάει φέτος από το συνεδριακό κέντρο BMCC και θα καταλήγει στο πάρκ του Minnerwater.

Τα προηγούμενα χρόνια και πριν τον κορωνοιό η ίδια διαδρομή ήταν 4 χιλιόμετρα με 12 εκθέματα, αλλά φέτος για λόγους ενέργειας προσπάθησαν από το δήμο να μειώσουν το κόστος.

Χριστουγεννιάτικα χωριά / Μάρκετ

Η μια θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία και η άλλη στην πλατεία Simon Stevin. Λιγότερο ή περισσότερο, γνωρίζετε τι γίνεται σε αυτά τα υπέροχα μάρκετ… Κρασιά, αντικριστούς σολομούς, βάφλες, χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και στολίδια παντού, εκδηλώσεις, πάγκοι για να αγοράσεις ότι μπορείς να φανταστείς.

Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν 3 χριστουγεννιάτικες αγορές. Φέτος στο ίδιο μέρος στο ‘t Zand, αντί για Χριστουγεννιάτικο μάρκετ θα έχει χριστουγεννιάτικη έκθεση όπου θα περνάει και το Winterglow που γράψαμε παραπάνω.

Μπριζ- από τις καλύτερες πόλεις για να περάσεις μια πανέμορφη Χριστουγεννιάτικη μέρα, μερικές ώρες απολαμβάνοντας και νιώθοντας το mood των Χριστουγέννων. Το παγοδρόμιο, το κρασί και τα φαγητά της Μπριζ μας περιμένουν για να την επισκεφτούμε φέτος τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks