Όσοι κάτοικοι της Μπρίζ άφησαν μια ευχή στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο θα πραγματοποιηθεί

δέντρο-χριστούγεννα-μπριζ

Όσες ευχές ήταν εφικτές ώστε να πραγματοποιηθούν από τον δήμο της Μπριζ θα γίνουν πραγματικότητα.

Η πόλη της Μπρίζ είναι πάντα παραμυθένια- τα Χριστούγεννα στην Μπριζ με τον στολισμό είναι λίγο ακόμα πιο παραμυθένια. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας στην Μπριζ και να μη χαλαρώσεις, ξεκουραστείς, περάσεις πανέμορφα.

Τα Χριστούγεννα στο Βέλγιο κρύβουν πολλές εκπλήξεις πάντα, έτσι και ο δήμος της Μπριζ αποφάσισε χαρίσει χαμόγελα για τη φετινή χρονιά στους κατοίκους της πόλης πραγματοποιώντας τις ευχές που κρέμασαν στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.

Ο καθένας στο φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορούσε να αφήσει μια ευχή- στο σύνολο άφησαν 1.096 ευχές!

Υπήρχαν 653 ευχές σε άλλες γλώσσες, εκ των οποίων 117 στα αγγλικά και 331 στα γαλλικά. Εκτός από τις ξενόγλωσσες ευχές, υπήρχαν 443 ολλανδικές ευχές. «207 ευχές αφορούσαν την ευτυχία, την υγεία και την αγάπη. Κάποιοι ήθελαν ένα παιδί για την επόμενη χρονιά, άλλοι δεν ήθελαν πλέον τη φτώχεια στη Μπριζ», λέει ο δήμαρχος Mercedes Van Volcem.

«17 άτομα από την Μπριζ έστειλαν την ευχή τους χωρίς αποστολέα. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους. 53 κάτοικοι της Μπριζ έγραψαν μια ευχή και άφησαν επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Από αυτές τις 53 επιθυμίες, οι 48 ήταν δυνατό να εκπληρωθούν», λέει ο δήμαρχος Mercedes Van Volcem. «Φυσικά υπήρχαν ευχές όπως: «περισσότεροι ασφαλείς ποδηλατόδρομοι στη Μπριζ» ή «ένα κέντρο πόλης εντελώς χωρίς αυτοκίνητα». 

Μια βόλτα με βάρκα ή με την άμαξα στην πανέμορφη Μπριζ

Κάποιοι κάτοικοι ζήτησαν μια βόλτα με την άμαξα, ενώ κάποιοι άλλοι μια βόλτα με τη βάρκα, ενώ κάποιοι άλλοι πιο τολμηροί ευχήθηκαν μια βόλτα με το αερόστατο πάνω από την πόλη.

Το δημοτικό συμβούλιο θα πραγματοποιήσει 48 ευχές τον επόμενο χρόνο. «Ως πόλη, θέλουμε να υποστηρίξουμε τους κατοίκους της Μπριζ στα όνειρά τους. Να είναι κάτι σαν το εργοστάσιο ονείρων της Μπριζ. Δεν μπορείτε να αγοράσετε την ευτυχία, αλλά μια βόλτα με άμαξα ή ένα ταξίδι με βάρκα μπορεί πραγματικά να μας κάνει ευτυχισμένους. Θέλουμε ευτυχισμένους τους κατοίκους της πανέμορφης πόλης μας, ολοκλήρωσε ο δήμαρχος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks