Το ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι πρέπει να έχει και καλό κρασί 🍷

χριστούγεννα-κρασί-ελληνικό


Η ομάδα του supergreeks.eu σας προτείνει δύο καταστήματα στην Ολλανδία και δύο στο Βέλγιο με εκπληκτικές ποικιλίες κρασιών.


Τα Χριστούγεννα είναι χαρά, είναι διασκέδαση, είναι οικογένεια, είναι φίλοι, είναι και φαγητό με πιοτό. Παρότι τα Χριστούγεννα φέτος θα είναι διαφορετικά και θα παραβρεθούμε με λιγότερους ανθρώπους, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τα γιορτάσουμε όπως πρέπει. Και ας είμαστε φέτος λιγότεροι.

Στα σπίτια μας στην Ελλάδα και πλέον στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία ή όπου είμαστε, το τραπέζι δεν ξεστρώνεται ποτέ την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ένα καλό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, για όσα άτομα και αν είναι, πρέπει να έχει αρχή, μέση και τέλος και να εναρμονίζεται σωστά το φαγητό με το κρασί ή άλλο ποτό.

Πολλοί είναι αυτοί που την περίοδο των Χριστουγέννων προτιμάνε τα αφρώδη κρασιά. Τα αφρώδη κρασιά έχουν την τιμητική τους σε λαμπερές γιορτές. Ένα αφρώδες κρασί μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τα μελομακάρονα και κουραμπιέδες επίσης. Κατάλληλο θα μπορούσε να είναι κρασί με όχι πολύ οξύτητα.

Ανάλογα με τους μεζέδες που θα βγάλουμε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τα πιάτα θα εξαρτηθεί και η επιλογή των κρασιών που θα κάνουμε.

Για παράδειγμα, αν θέλετε να σερβίρετε κάποια σούπα, τότε μια καλή πρόταση είναι το μοσχοφίλερο ή η μαλαγουζιά.

Αν θέλετε να ταιριάξετε πολλές διαφορετικές γεύσεις, τότε ίσως η λύση να είναι ένα ροζέ κρασί.

Σε κάθε περίπτωση εσείς γνωρίζετε καλύτερα τι θα συνδυάσετε με τι για να απολαύσετε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας.

Και οι τέσσερις επιχειρήσεις που σας προτείνουμε έχουν μεγάλη γκάμα με ελληνικά κρασιά υψηλής ποιότητος και για όλα τα βαλάντια.

Βέλγιο

Oenogea:

Ένα εξαιρετικό μαγαζί, με εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά προιόντα και κρασιά. Κρητικές λιχουδιές, αλλά και άλλα περισσότερα προιόντα από ολόκληρη την Ελλάδα. Για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων βρίσκουμε μελομακάρονα , κουραμπιέδες και όλα καλά των Χριστουγέννων. Είναι καταπληκτικό μαγαζί το Oenogea και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Για τα Χριστούγεννα θα βρείτε εξαιρετικές ποικιλίες για να κάνετε άψογους συνδυασμούς με τα πιάτα σας. Το Oenogea είναι για απαιτητικούς πελάτες.

Αν είστε λάτρεις του τζιν θα σας παροτρύνουμε να δοκιμάσετε τις απίστευτες ποικιλίες που διαθέτει το oenogea από Έλληνες παραγωγούς. Το δοκιμάσαμε. Τρελαθήκαμε.

Μedi Delices:

Βρίσκουμε ότι μπορείς να φανταστείς από ελληνικά προϊόντα. Από ποιοτικά μεζεκλίκια μέχρι φραπεδο-φρεντάκια. Ε! Για τα Χριστούγεννα λοιπόν βρίσκουμε και κουραμπιέδες , μελομακάρονα και όλες αυτές τις απίστευτες Χριστουγεννιάτικες γεύσεις.

Η ποικιλία κρασιών του Medi Delices θα σας ενθουσιάσει. Τα διάφορα ελληνικά εδέσματα μπορούν να ταιριάξουν άψογα με το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας.

Ολλανδία

Het Griekse Huis

Στην Ολλανδία είναι ίσως από τα λίγα Mini-Market , με τη δυνατότητα πώλησης Ελληνικών αλκοολούχων ποτών. Το E-shop είναι για εμάς που ζούμε λίγο μακρύτερα από το Τίλμπουρχ.

Στο κατάστημα του Het Griekse Huis θα σας καλωσορίσουν πάντα με χαμόγελα και θα βρείτε πάντα μια ποικιλία από τυριά για να δοκιμάσετε , να πιείτε τον καφέ σας και να αγοράσετε ανάμεσα στην πληθώρα προϊόντων.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία ελληνικών κρασιών και ελληνικών προϊόντων.

Oenopolis.Vin

Για απαιτητικούς πελάτες που λατρεύουν το καλό κρασί. Για λάτρεις του κρασιού που αναζητούν τους κατάλληλους συνδυασμούς με τα γεύματα των Χριστουγέννων. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κρασιών στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Oenopolis.

Το κατάστημα του Oenopolis το προτείνουμε ανεπιφύλακτα για ποικιλίες κρασιών. Είναι γνώστες του οίνου. Ο Γιάννης, ιδιοκτήτης του ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι Somellier και οι επιλογές του είναι πάντα προσεχτικές.

Θα σας παροτρύνουμε στην περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Oenopolis να ρίξετε μια ματιά και στα whiskey που έχει επιλέξει το μαγαζί για όλους εμάς.

Καλά κρασιά και Καλά Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο

*Με τις 3 από τις 4 παραπάνω επιχειρήσεις το supergreeks.eu θα συνεργαστεί και σε ένα άλλο επίπεδο το επόμενο διάστημα. Στα επόμενα βήματα των SuperGreeks, στη νέα μας υπηρεσία που θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Stay Tuned!

Στηρίζουμε τα ελληνικά εγχειρήματα- #BeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks