Βέλγιο – Γιατροί: “Αν δεν θέλετε άδειες καρέκλες στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, σταματήστε τώρα!”

Βέλγιο-Γιατροί-Διαμαρτυρία

Το επιστημονικό ινστιτούτο υγείας Sciensano στο Βέλγιο προειδοποίησε για τον αντίκτυπο που έχει ο Covid στα νοσοκομεία. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Βρυξελλών, οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη της UZ ανέβηκαν στην οροφή του νοσοκομείου τους στο Jette (Βρυξέλλες) για να τονίσουν την κατάσταση που βρίσκονται τώρα και την ανάγκη για επείγουσα δράση.

Συμβολικά, πραγματοποίησαν τη δράση τους από 5 χθες το απόγευμα έως τις 12. Η λέξη «STOP» με μεγάλα γράμματα μπορούσε να διαβαστεί ευδιάκριτα.

Ο Δρ. Marc Noppen είναι διευθύνων σύμβουλος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου των Βρυξελλών: «Πρέπει να σταματήσουμε τον ιό, αλλά υπάρχει επίσης ένα μήνυμα προς όλους: σταματήστε να ενεργείτε σαν να μην υπάρχει σύννεφο στον ουρανό. Κρατήστε την απόσταση, φορέστε μια μάσκα προσώπου και καθαρίστε τα χέρια σας. Αυτοί είναι απλοί κανόνες. Σε ορισμένους πολιτικούς έχω να πω: Σταματήστε την αναβλητικότητα. Παίρνει πολύ καιρό. Και είναι υποκριτική. Το «Stop» είναι επίσης ένα μήνυμα για ορισμένους ειδικούς και επιστήμονες, οι οποίοι λένε ότι η κατάσταση δεν είναι πολύ άσχημη ».

Ο Δρ. Sabeth De Waele είναι ο επικεφαλής των Επειγόντων Περιστατικών στο UZ: «Αν σύντομα πρέπει να χρειαστούν ψυχίατροι για να παρακολουθούν πως λειτουργεί ένας αναπνευστήρας, τότε ο πληθυσμός δεν λαμβάνει τη φροντίδα που του αξίζει. Δεν είμαστε ακόμη εκεί, αλλά κατευθυνόμαστε προς αυτόν τον δρόμο. Οι άνθρωποι δεν φαίνεται να συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μια καταστροφή και πόσοι θάνατοι μπορεί να έλθουν. Το μήνυμά μου είναι: “Αν δεν θέλετε άδειες καρέκλες στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σταματήστε τώρα”. “

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks