Ότι χρειάζεται να γνωρίζετε την υπενοικίαση σπιτιού στη Γερμανία

υπενοικίαση-σπίτι-γερμανία

Είμαστε αρκετοί που φεύγουμε για το καλοκαίρι για αρκετό καιρό ή σε άλλες περιόδους της ζωής μας για την Ελλάδα ή άλλες χώρες και υποχρεώσεις. Αυτή την περίοδο δε χρειάζεται να διατηρούμε και να πληρώνουμε ένα σπίτι εφόσον μπορούμε να το υπενοικιάσουμε.

Πάμε να δούμε λεπτομέρειες

Σύμφωνα με τα άρθρα 540 και 553 του Γερμανικού Αστικού Κώδικα, επιτρέπεται η υπεκμίσθωση. Ωστόσο, απαιτεί τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη ή του διαχειριστή του ακινήτου. Όταν κάνετε υπομίσθωση στη Γερμανία, δεν θα πρέπει να την κάνετε για να προσκομίσετε κέρδος, αλλά τα ενοίκια θα πρέπει να καλύπτουν μόνο τα κόστη σας!

Προσοχή SuperGreeks

Εάν δεν ενημερώσετε αναλυτικά για τη διάρκεια της υπενοικίασης και άλλες λεπτομέρειες τον ιδιοκτήτη ή διαχειριστή του σπιτιού και το μάθουν, τότε θα μπορούν να σας καταγγείλουν τη σύμβαση ενοικίασης.

Αναζήτηση προσωρινής κατοικίας στη Γερμανία

Για εσάς που ψάχνετε σπίτι στη Γερμανία , ίσως είναι μια καλή λύση για αρχή και προσωρινά να βρείτε ένα σπίτι που υπενοικιάζεται. Συνήθως τα σπίτια υπενοικιάζονται για 2,3 μήνες ή και περισσότερο και αυτό σημαίνει ότι κερδίζετε χρόνο για να ψάξετε μια σειρά από καλύτερες λύσεις που αφορούν το σπίτι των ονείρων σας στο εξωτερικό.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks