[Ολλανδία] Όσοι ταξιδεύουν στη Γερμανία πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό τεστ στα σύνορα

τεστ-covid

Όσοι που ταξιδεύουν στη Γερμανία από την Ολλανδία πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσουν ένα αρνητικό τεστ COVID-19 όταν διασχίζουν τα σύνορα. Αυτό το μέτρο τίθεται σε ισχύ από σήμερα Τρίτη, όπως αποφάσισε η γερμανική κυβέρνηση. 

Η Γερμανία έχει ορίσει την Ολλανδία ως περιοχή υψηλού κινδύνου λόγω του ιδιαίτερα υψηλού αριθμού των κρουσμάτων COVID-19. Κατά συνέπεια, η Ολλανδία χαρακτηρίστηκε ως περιοχή υψηλού κινδύνου και οι ταξιδιώτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάσουν ένα αρνητικό αποτέλεσμα τεστ COVID-19 48 ωρών.

Μετά την Τσεχία, την Πολωνία και τη Γαλλία, η Ολλανδία είναι ο τέταρτος “γείτονας” της Γερμανίας που θεωρείται περιοχή υψηλού κινδύνου. Μία χώρα θεωρείται υψηλού κινδύνου όταν υπάρχουν περισσότερα από 200 νέα κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους σε επτά ημέρες.

Το Ολλανδικό Υπουργείο Εξωτερικών συμβουλεύει τους πολίτες να μην ταξιδεύουν στο εξωτερικό έως τις 15 Μαΐου, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο.

Παρόμοια άρθρα

Ολλανδία: Τι συμβαίνει με τον Πρωθυπουργό Mark Rutte;

[Breaking] Ολλανδία: Ανοίγουν πειραματικά μερικά καφέ-μπαρ στην Ουτρέχτη

Από σήμερα ξεκινάει μία ώρα αργότερα η απαγόρευση κυκλοφορίας

Μένω σπίτι

Ο Πρωθυπουργός Mark Rutte και ο συνάδελφός του Armin Laschet από την πολιτεία της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας ζήτησαν από τους πολίτες να μην διασχίσουν τα σύνορα το Πάσχα, εάν αυτό δεν είναι απαραίτητο. Αν είναι υψίστης σημασίας η μετακίνησή σας στη γειτονική χώρα, τότε μπορείτε να το κάνετε. Αλλά διαφορετικά, σας παροτρύνουμε να μείνετε στο σπίτι. Μην πηγαίνετε για διακοπές ή μη μετακινείστε άσκοπα στη γειτονική χώρα.”

Οι δύο Πρωθυπουργοί δήλωσαν, ότι η τρέχουσα κατάσταση αποτελεί πρόκληση για μια παραμεθόρια περιοχή όπου οι κοινωνικοί και οικονομικοί δεσμοί είναι τόσο μεγάλοι. “Με αμοιβαία κατανόηση και υπευθυνότητα, ας συμβάλλουμε στην αρχή του τέλους της πανδημίας”.

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks