Τσεπκεντζής Παναγιώτης

Oνομάζομαι Τσεπκεντζής Παναγιώτης  και είμαι Κλινικός Διαιτολόγος.

Έχω σπουδάσει Διατροφή και Διαιτολογία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια επέλεξα τον τομέα της Κλινικής Διαιτολογίας για τις μεταπτυχιακές μου σπουδές.  Εργάζομαι ως Κλινικός Διαιτολόγος τα τελευταία 3 χρόνια.

Ως κλινικός διαιτολόγος δεν σταματώ ποτέ να υπενθυμίζω στους ανθρώπους γύρω μου πόσο σημαντική είναι η διατροφή στη ζωή μας εφόσον επηρεάζει καθοριστικά τόσο τη σωματική, όσο και τη ψυχική μας υγεία. Οφείλουμε να φροντίζουμε το σώμα μας, καθώς αποτελεί το σπίτι της
ψυχής και του μυαλού μας.

Πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό;

Ακολουθώντας μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, προσαρμοσμένη στις προσωπικές μας ανάγκες, ιδιαιτερότητες αλλά και στην καθημερινότητά μας. (καθημερινές μας συνήθειες )

Πώς θα μάθουμε να δομούμε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή;

Με τη συμβολή ενός ειδικού.

Για αυτό το λόγο προσφέρω μια εντελώς δωρεάν συνεδρία γνωριμίας των 30 λεπτών, προκειμένου να γνωριστούμε , να λύσουμε τις απορίες μας και να κάνουμε μαζί μια νέα αρχή, οδεύοντας προς έναν πιο υγιεινό και  απολαυστικό τρόπο ζωής.

Και για να σας προλάβω, ναι, το Online Diet Coaching είναι αποτελεσματικό. Μάλιστα, για πολλούς των οποίων η καθημερινότητα είναι πολύ απαιτητική και ο ελεύθερος χρόνος ελάχιστος, η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τη συνάντηση με το διατροφολόγο τους από την άνεση του
σπιτιού τους είναι κάτι που τους ταιριάζει απόλυτα.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους τομείς τις υπηρεσίες  που παρέχω μέσω της διατροφικής παρέμβασης

·        Διαχείριση βάρους ( απώλεια / ενίσχυση βάρους )

·        Αθλητική διατροφή ( απώλεια βάρους και άσκηση – αύξηση μυϊκής μάζας – διατροφή και αθλητικοί αγώνες )

·        Κλινική διατροφή ( Γαστρεντορολογικές παθήσεις – Σακχαρώδης διαβήτης –  Τροφικές δυσανεξίες – Υπερκαταβολικά νοσήματα – Καρδιαγγειακά νοσήματα – Νεφρική / Υπατική ανεπάρκεια – Άλλες παθήσεις που σχετίζονται με τη διατροφή )

·        Vegan – Χορτογαγικές διατροφές

·        Εγκυμοσύνη – Θηλασμός

·        Life Style διατροφές – ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


One response to “Τσεπκεντζής Παναγιώτης”

  1. Επαγγελματισμός και αποτελέσματα που δεν περίμενα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ξεκινήσαμε από αρχές καλοκαιριού για διαχείρηση βάρους και συνεχίζουμε ! Δεν ήξερα ότι δεν θα “καταλάβαινα” πως κάνω δίαιτα. Επιπλέον από όταν ξεκίνησε το πρόγραμμα νιώθω πιο υγιείς και όχι αδύναμη. Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?