[Ολλανδία] Fieldlab: Τα αποτελέσματα των πειραμάτων δείχνουν ότι εκδηλώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια

παρέα

Το Fieldlab ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι οι εκδηλώσεις μπορούν να διοργανωθούν με ασφάλεια, σύμφωνα με το NOS. Ο οργανισμός διεξήγαγε αρκετά πειράματα τους τελευταίους μήνες και ανέφερε ότι έχει συλλέξει επαρκή δεδομένα για να πραγματοποιηθούν τα γεγονότα. Βέβαια, τόνισαν ότι εναπόκειται πλέον στους πολιτικούς το αν θα κάνουν το βήμα.

Εκδηλώσεις, παραστάσεις και συνέδρια μπορούν να διοργανωθούν με ασφάλεια μόνο όταν τηρούνται ορισμένα μέτρα ασφαλείας, τόνισε ο Pieter Lubberts του Fieldlab. Υποστήριξε, ότι ορισμένες συγκεντρώσεις ατόμων θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς απαραίτητα την τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Πρόκειται για τις λεγόμενες εκδηλώσεις τύπου 1, οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε εσωτερικούς χώρους.

“Έχουμε δει ότι σε ορισμένες φάσεις σε πειραματικές εκδηλώσεις όπου υπάρχουν λιγότερες επαφές, όπως στο θέατρο ή σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, μπορεί ακόμα και να καταργηθεί με ασφάλεια η απόσταση του του 1,5 μέτρου”, ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Lubberts, ενώ η απόσταση ασφαλείας μπορεί να μην είναι απαραίτητη σε αυτές τις εκδηλώσεις, θα πρέπει να οργανώνονται μόνο με το 50% της χωρητικότητας και με κατάλληλα συστήματα εξαερισμού. Οι παρευρισκόμενοι πρέπει να εξεταστούν εκ των προτέρων και να φορούν μάσκα.

Σχετικά άρθρα:

[Ολλανδία] Χαλαρώνουν περισσότερα μέτρα από τις 18 Μάϊου;

[Ολλανδία] De Jonge: Να θεσπιστεί άμεσα το Ψηφιακό Πιστοποιητικό για τα ταξίδια

Ακόμη και με τα πιο πρόσφατα ευρήματα από τα πειράματα, ο οργανισμός τόνισε πως δεν ισχυρίζεται ότι οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας θα είναι 100% ασφαλείς. “Δεν θα το ισχυριστούμε ποτέ αυτό, καθώς θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να έρθουν μολυσμένοι άνθρωποι σε μια εκδήλωση. Αλλά, εξετάζουμε πώς να το κάνουμε αυτό όσο το δυνατόν ασφαλές και έχουμε διαπιστώσει ότι μπορεί να γίνει“, δήλωσε ο Lubberts.

Το Fieldlab πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουν να διεξάγουν πειραματικές εκδηλώσεις στο μέλλον εν αναμονή απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου σχετικά με το μέλλον των εξελίξεων σε διάφορους τομείς.

“Εν τω μεταξύ, θα συνεχίσουμε, καθώς αγωνιζόμαστε για έναν τομέα στον οποίο εργάζονται 100.000 άτομα. Αλλά και όσον αφορά την κοινωνική διάσταση του θέματος, για τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε κάπου ξανά”, πρόσθεσε ο Lubberts.

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Βρείτε μας στα Social Media:

Στο Facebook: SuperGreeks

Στο Instagram: supergreeks_

Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks