Έπεσε το στέγαστρο του γηπέδου της AZ Alkmaar

Έπεσε το στέγαστρο του γηπέδου της Άλκμααρ έπειτα από τους χθεσινούς, πολύ ισχυρούς ανέμους που έπληξαν την Βόρεια Ολλανδία. Ευτυχώς τη στιγμή της πτώσης του στεγάστρου δεν υπήρχαν οπαδοί στις κερκίδες ή άλλοι παράγοντες του γηπέδου καθώς η ομάδα δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στην έδρα της.

Το γήπεδο της Alkmaar (AFAS Stadion) χωράει 17000 οπαδούς και άνοιξε τις πύλες του για τους οπαδούς και φίλους της ομάδος, μόλις τον Αύγουστο του 2006. Είναι ένα σχετικά νέο γήπεδο.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες για τα αίτια αυτής της πτώσης. Σε κάθε περίπτωση το επόμενο παιχνίδι εντός για την ομάδα της Άλκμααρ είναι για την Πέμπτη και είναι ευρωπαϊκό.

O καιρός χθες ήταν αρκετά άσχημος από τους πολύ ισχυρούς ανέμους όπου έφτασαν μέχρι και τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Ωστόσο, ένα ακόμα κακό συμβάν έχει διαδραματιστεί σε αυτό το γήπεδο πριν μερικά χρόνια την ίδια εποχή (29/08/ 2013) σε παιχνίδι με τον Ατρόμητο για τον Ευρωπαϊκό θεσμό, του Europa league όπου διακόπηκε οριστικά ο αγώνας στο 59ο λεπτό με τρομερές σκηνές από φωτιά που ξέσπασε στο γήπεδο. Ο κόσμος αποχωρούσε πανικόβλητος από συγκεκριμένες θύρες ενώ οι παίχτες δεν μπορούσαν καν να μπούν στα αποδυτήρια.

 Tην φωτογραφία αντλήσαμε από το skysports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks