Αν είσαι δημότης Άμστερνταμ, ελεύθερος επαγγελματίας και έχεις χρέη, μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από το δημαρχείο

Άμστερνταμ

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας – αυτοαπασχολούμενος και έχεις βρεθεί σε μία δύσκολη στιγμή με τα οικονομικά, τότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση για βοήθεια από το δημαρχείο του Άμστερνταμ. Το δημαρχείο καλεί τον κόσμο που έχει πρόβλημα να προβεί σε αυτή την κίνηση.

Περισσότεροι από 80000 Amsterdammers εξαρτώνται από το εισόδημα τους ως αυτοαπασχολούμενα άτομα. Η κρίση του κορονοιού είχε ως απόρροια αρκετοί από τους επαγγελματίες να αποκτήσουν ένα χρέος και γενικότερα οικονομικές δυσκολίες. Το δημαρχείο του Άμστερνταμ θέλει να βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση.

Επικοινωνία

Καλέστε στο  020 252 6000 και ζητήστε την ομάδα για τους ελεύθερους επαγγελματίες όπου θα ενημερώσετε σχετικά με το ζήτημα σας και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις.

Τι μπορεί να κάνει το δημαρχείο για εμάς

  • Τα χρέη των αυτοαπασχολούμενων είναι συχνά περίπλοκα. Η επίλυσή τους απαιτεί γνώση των οικονομικών των επιχειρήσεων και της φορολογίας. Έχουμε προσλάβει 2 εταιρείες για να καθοδηγήσουμε σύνθετες διαδικασίες ελάφρυνσης του χρέους για τους αυτοαπασχολούμενους.  *Το δημαρχείο του Άμστερνταμ είχε ήδη μια εταιρεία που συνεργαζότανε γι’ αυτό τον σκοπό και προσέλαβε άλλη μια, μιας και το πρόβλημα με τους ελεύθερους επαγγελματίες εντάθηκε πολύ μετά τον covid-19.
  • Eπίδομα TOZO. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την προσωρινή υποστήριξη και τη βοήθεια χρέους για αυτοαπασχολούμενους επιχειρηματίες  www.amsterdam.nl/sterkerondernemen .
  • Ενδεχόμενη ελάφρυνση του χρέους.
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?