Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 01.05.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

513 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή 01.05.2020. Υπάρχουν ως τώρα 49032 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 152 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό και 316 πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο. Συνολικά 3386 άτομα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του Βελγίου. 740 άνθρωποι βρίσκονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας. ( Μειώνεται σταδιακά ο αριθμός στις ΜΕΘ ).

texnites-udraulikoi-vrukselles

perfect wall είναι μια τεχνική εταιρεία με έδρα τις Βρυξέλλες.
Αναλαμβάνουμε παντός τύπου γενικές ανακαινίσεις και τεχνικές εργασίες. Υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, γυψοσανίδες, πλακάκια, ελαιοχρωματισμοί, πλακάκια κ.α. – Πληροφορίες επικοινωνίας στο SuperGreeks.

130 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 7703 άνθρωποι. *Παρατηρούμε μία αρκετά μεγάλη μείωση στα νούμερα των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή λόγω του COVID-19.

Κάθε απόγευμα θα σου στέλνουμε σε ένα email με πληροφορίες για τον COVID-19,την Ολλανδία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Ο συνολικός αριθμός θανάτων από το ξεκίνημα της πανδημίας είναι πολύ μεγάλος. Το 46%, μόνο, των ανθρώπων έφυγε στα νοσοκομεία.

Ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων συνεχίζει να αυξάνεται, δήλωσε ο FPS. Ο αριθμός των εισαγομένων στα νοσοκομεία έχει σταθεροποιηθεί , αλλά παραμένει αρκετά υψηλός.

«Συνεχίστε λοιπόν να ακολουθείτε τα μέτρα, φροντίστε τον εαυτό σας και τους άλλους», πρόσθεσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks