Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 25.05.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

250 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τη Δευτέρα 25.05.2020. 57432 άτομα έχουν βρεθεί συνολικά θετικοί στον κορονοιό.

*Παρατηρήθηκε μια μικρή αύξηση στα κρούσματα, αλλά όχι και στα υπόλοιπα στοιχεία που υπάρχει μείωση.

Τις τελευταίες 24 ώρες 27 άτομα νοσηλεύτηκαν. 251 άνθρωποι βρίσκονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Στο σύνολο βρίσκονται στο νοσοκομείο λόγω του Covid-19 1334 άτομα.

*3η συνεχόμενη μέρα που υπάρχουν λιγότερες από 50 εισαγωγές την ημέρα.

32 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 9312 άνθρωποι.

*Υπάρχει μια πτωτική τάση στον αριθμό των θανάτων ανά ημέρα, περίπου 2%την ημέρα.

Ο Van Gucht χαρακτηρίζει την πτωτική τάση θετική, αλλά επισημαίνει ότι ο κίνδυνος δεν έχει ακόμη εξαφανιστεί εντελώς. «Έχουμε περισσότερη επαφή πλέον και κάνουμε περισσότερα ταξίδια. Ο ιός είναι ακόμα εκεί και η πιθανότητα διάδοσης του ιού είναι πραγματική ».

” Όλοι γνωρίζουν ότι ισχύουν μέτρα”, θυμάται ο Van Laethem. «Όσοι είναι άρρωστοι μένουν στο σπίτι και καλούν τον γιατρό. Όλοι πρέπει να πλένουν τα χέρια τους, να διατηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους και να φορούν μάσκα στις δημόσιες συγκοινωνίες και επίσης σε μέρη όπου δεν μπορεί να διατηρηθεί η κοινωνική απόσταση (π.χ. κατάστημα), προσπαθήστε να διατηρήσετε τον αριθμό των φυσικών επαφών χαμηλό. “

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks