Τι ειπώθηκε στη σύντομη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού της Ολλανδίας

πρωθυπουργός-ολλανδία-ρουτε

Οι λέσχες γυμναστικής και τα κέντρα ευεξίας, οι καντίνες, οι αθλητικοί σύλλογοι και τα καζίνο θα είναι σε θέση να ανοίξουν από την 1η Ιουλίου και όχι την 1η Σεπτεμβρίου, εάν οι Κάτω Χώρες καταφέρουν να ελέγξουν τον κορονοιό, δήλωσε ο πρωθυπουργός Mark Rutte σε σύντομη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη το απόγευμα.

“Αλλά όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν μόνο αν υπάρξει περιθώριο για να το κάνουμε και αν συνεχίσουμε να τηρούμε τους κανόνες κοινωνικής απόστασης” δήλωσε ο Rutte. Η απόφαση για το άνοιγμα των αθλητικών συλλόγων ελήφθη σήμερα και έπειτα από συνομιλίες με τους συμβούλους μας νωρίτερα. Η κυβέρνηση ελπίζει επίσης να είναι σε θέση να πει περισσότερα για τις διακοπές την επόμενη εβδομάδα. Το ζήτημα είναι περίπλοκο, δήλωσε ο Ρούτε. Οι διακοπές σε άλλες χώρες θα είναι δυνατές μόνο σε χώρες που ο κίνδυνος μετάδοσης του κορονοιού δεν είναι μεγαλύτερος από ότι στις Κάτω Χώρες.

Θέλεις να κάνεις μαθήματα Ολλανδικών;

Την 1η Ιουνίου, οι καφετέριες, τα εστιατόρια, τα θέατρα και οι κινηματογράφοι θα μπορούν να ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους, αρκεί να τηρούν τους κανόνες κοινωνικής απόστασης. Όσοι έχουν συμπτώματα κορονοιού θα πρέπει να κάνουν το τεστ.

«Οι κινήσεις που κάνουμε την 1η Ιουνίου είναι σημαντικές», δήλωσε ο Rutte. «Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε τους κανόνες και αυτό σημαίνει να κρατάμε 1,5 μέτρο απόσταση από άλλους που δεν κατοικούν στο ίδιο σπίτι μαζί μας».

Συνεχίζονται οι εργασίες για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής για την παρακολούθηση και τον εντοπισμό των επαφών, είπε υπουργός υγείας Hugo είπε ο Hugo de Jonge.

Είπε ότι ελπίζει να δώσει περισσότερα νέα για την πρόοδο την επόμενη εβδομάδα. Ο Hugo de Jonge είπε επίσης ότι πρόκειται να διεξαγάγει συνομιλίες με γηροκομεία για να δει εάν οι κανόνες για τους επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν περαιτέρω νωρίτερα από την 1η Ιουλίου όπως έχει προγραμματιστεί επί του παρόντος.

https://supergreeks.eu/etairies/yako-klussen/

Για ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων στην Ολλανδία, στο SuperGreeks βρίσκουμε την Yako Klussen.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks